Silver

Κωδ: Β7

Ελληνικά

Έναρξη 27 Μαρτίου 2024

100% Elearning

Πιστοποίηση

Το σεμινάριο παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις των βασικών εννοιών λογιστικής και πιστωτικής πολιτικής του κυκλώματος μιας επιχείρησης. Συμπεριλαμβάνει τις ενότητες Α1, Α2, Α3, A4, Α5 + Β1, Β2, B4 και ο συμμετέχοντας θα αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση στη χρηματοοικονομική πολιτική του κυκλώματος της επιχείρησης.

YouTube video

Σκοπός

Το Σεμινάριο Λογιστικής Silver παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις των βασικών εννοιών λογιστικής και πιστωτικής πολιτικής του κυκλώματος μιας επιχείρησης.

Συμπεριλαμβάνει τις ενότητες Α1, Α2, Α3, A4, Α5 + Β1, Β2, B4 και ο συμμετέχοντας θα αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση στη χρηματοοικονομική πολιτική του κυκλώματος της επιχείρησης.

Σε όλους τους σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο SILVER παρέχεται :

Έκπτωση 50% ή το δικαίωμα παρακολουθήσης κάποιου άλλου σεμινάριο ίσης αξίας. (η τιμή των 2.850 ευρώ εμπεριέχει την έκπτωση 50%) ή σε εξόφληση μετρητοίς 2.490 ευρώ (η τιμή των 2.490 ευρώ εμπεριέχει την έκπτωση 56%)

Χορήγηση SILVER πιστοποίησης από το κέντρο μας, Επικοινωνούμε προσωπικά με τον εκάστοτε εργοδότη που ζήτα προσωπικό στο αντικείμενο αυτό και εγγυόμαστε εμείς προσωπικά για εσάς.

ΔΩΡΕΑΝ τo 1o μάθημα

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

8 Ενότητες

5150 Σελίδες Ύλης

512 Ώρες

14 Μήνες

ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο καλέστε μας στο

210-6231894

Γιατί Εμάς

6 Λόγοι για να μας επιλέξετε

Πιστοποιημένα Σεμινάρια κατά το πρότυπο QTL της ACTA Τεχνοβλαστός-ΑΠΘ

Πιστοποιημένα Σεμινάρια από την GlobalCert, κορυφαίο φορέα πιστοποίησης σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Πιστοποιημένα Σεμινάρια  από τον Βρετανική NOCN, το αναγνωρίζουν και το εμπιστεύονται εκπαιδευτικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής To Power-Tax Training εγγυάται τόσο την ποιότητα, όσο και την τιμή. Εάν βρείτε χαμηλότερη τιμή με τις ίδιες ώρες και την ίδια ύλη, σας πληρώνουμε τη διαφορά.

Οι Έμπειροι καθηγητές μας έχουν πολυετή Εμπειρία στην Εκπαίδευση –είναι μάχιμοι αφού είτε είναι ιδιοκτήτες λογιστικών Γραφείων – είτε Επικεφαλής σε μεγάλες Εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα και είναι σίγουρο ότι θα μάθεις το επάγγελμα που έχεις επιλέξει.

Πλούσιο Εκπαιδευτικό Υλικό Το εκπαιδευτικό μας υλικό αποτελείται από 12 φυλλάδια, 1260 σελίδων συνολικά, πλήρως ενημερωμένο με όλες τις τελευταίες αλλαγές, από το οποίο το 70% αποτελεί εργαστηριακή-πρακτική εκπαίδευση και το 30% θεωρία.

Δωρεάν χορήγηση του “ERP” της Softone για ένα χρόνο σε όλους τους αποφοίτους μας μέσω της τεχνολογίας SAAS. Το πρόγραμμα πιστοποιείται από την Softone.

Πλήρως επικαιροποιημένο με όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει έως και το νόμο 4172/2013 και θα συμπεριλάβει στην ύλη του και όλους τους λογιστικούς ή φορολογικούς νόμους που θα ψηφιστούν έως και τον Ιούνιο του 2024.

Περιεχόμενα

Β7

Silver

Ολοκληρωμένο Σεμινάριο Μηχανογραφημένης Λογιστικής ERP για διπλογραφικά βιβλία από την ίδρυση της Εταιρείας έως το Κλείσιμο Ισολογισμού με τον Υπολογισμό Όλων των Φόρων, ΦΜΥ, ΦΠΑ.
Πρακτικό σεμινάριο Λογιστή & Βοηθού Λογιστή.

Η ολοκληρωμένη πρακτική μας προσέγγιση (είναι σαν να ‘’κάθεστε δίπλα’’ σε έναν έμπειρο λογιστή) που σας δείχνει τα πάντα.

Δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο μάθημα

Δείτε το σεμινάριο

Πιστοποίηση στα εργατικά και την μισθοδοσία, βήμα - βήμα στη πράξη με ERP της Epsilon Net-Union-Softone.
Ενημερωμένο με τους νέους νόμους 4826/2021 & 4808/2021 & 5053/2023 - Τριετίες, εργασία την 6η ημέρα κ.ά
Ανανεωμένο με Εργάνη I & II και Ψηφιακή Κάρτα

Η ολοκληρωμένη πρακτική μας προσέγγιση (είναι σαν να ‘’κάθεστε δίπλα’’ σε έναν έμπειρο λογιστή) που σας δείχνει τα πάντα.

Δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο μάθημα

Δείτε το σεμινάριο

Ενδοκοινοτικές Συναλλαγές, Εισαγωγές Χωρών Prorata, Ειδικά Καθεστώτα, Διακανονισμοί Παγίων Intrastat-Listing, Ποια ακίνητα υπάγονται στο Φ.Π.Α. Σεμινάρια Φ.Π.Α. (Ν.2859/2000) Όπως ισχύει και στον πρόσφατο νόμο 3763/2009 & Ν.3842/2010, Ν.4261/2014 - Ν.4280/2014, Ν.4321/2015. Νέο έντυπο ΦΠΑ 2016

Η ολοκληρωμένη πρακτική μας προσέγγιση (είναι σαν να ‘’κάθεστε δίπλα’’ σε έναν έμπειρο λογιστή) που σας δείχνει τα πάντα.

Δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο μάθημα

Δείτε το σεμινάριο

Ολοκληρωμένη Πρακτική Οργάνωσης και Ίδρυσης Λογιστικού Γραφείου απλογραφικής μεθόδου (Β΄ Κατηγορίας) – MyDATA – Βήμα -βήμα συμπλήρωση Φορολογικών Δηλώσεων Ε1, Ε2, Ε3, ΕΝ.

Η ολοκληρωμένη πρακτική μας προσέγγιση (είναι σαν να ‘’κάθεστε δίπλα’’ σε έναν έμπειρο λογιστή) που σας δείχνει τα πάντα.

Δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο μάθημα

Δείτε το σεμινάριο

Α. Φορολογικό Σεμινάριο Β. Φορολογικός Σχεδιασμός Γ. Κλείσιμο Ισολογισμού Δ. Ειδικά Λογιστικά Θέματα Ε.Λ.Π. - Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα Ν.4308/2014, ΠΟΛ.1002, 1003/2014 Συμπλήρωση Δηλώσεων Εταιρειών Όλων των Μορφών Α.Ε – Ε.Π.Ε – Ο.Ε – Ε.Ε - Ατομικές Υπολογισμός Όλων των Φορών Βήμα - Βήμα με την Χρήση Εκτεταμένων Παραδειγμάτων.

Η ολοκληρωμένη πρακτική μας προσέγγιση (είναι σαν να ‘’κάθεστε δίπλα’’ σε έναν έμπειρο λογιστή) που σας δείχνει τα πάντα.

Δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο μάθημα

Δείτε το σεμινάριο

Main Courant, Γίνε Ειδικός στην Τήρηση Ξενοδοχειακών Μονάδων, Βήμα - Βήμα Με την Συμπλήρωση Πραγματικών Εντύπων.

Δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο μάθημα

Δείτε το σεμινάριο

Α΄- Ενότητα: Λογιστική Παρακολούθηση Εταιρειών ΑΝ.89/67, Ν.959/79 & Ε.Ν.Ε. Ν.959/79 και Πλοιοκτητριών Εταιρειών έως Σύνταξη Κατάστασης Αποτελεσμάτων και Κλείσιμο Ισολογισμού

B΄- Ενότητα: Μηχανογράφηση με το ERP της Εταιρείας Danaos Management Consultants S.A. Α΄- Ενότητα: Λογιστική Παρακολούθηση Εταιρειών ΑΝ.89/67, Ν.959/79 & Ε.Ν.Ε. Ν.959/79 και Πλοιοκτητριών Εταιρειών.

Δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο μάθημα

Δείτε το σεμινάριο

Γραμματέας Ιατρού - Βοηθός Λογιστή
Γραμματέας Δικηγόρου - Βοηθός Λογιστή
Γραμματέας Εμπορικής Εταιρείας - Βοηθός Λογιστή
Διαχείριση Ιστοσελίδας, WordPress - Social Media.

Δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο μάθημα

Δείτε το σεμινάριο

Χρηματοδότηση

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
2. Με δόσεις στο κέντρο μας
3. Kάντε κράτηση στο δωρεάν μάθημα
4. Μέσω πιστωτικής κάρτας, έως και 18 άτοκες δόσεις για το Β7

 

Όλα τα σεμινάρια μας είναι επιδοτούμενα μέσω του ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0,06%, έως και 100%. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε στη σελίδα «Ενάρξεις & Τιμές» στο πάνω μέρος του site μας. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε και τις προσφορές που έχουμε στη σελίδα «Προσφορές»

Πιστοποίηση QTL ΑCTA απο τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατά το πρότυπο QTL της ACTA Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Global Cert Φορέας Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Με πιστοποίηση γνώσεων GlobalCert Αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Διάρκεια

Κωδικός Τίτλος Σεμιναρίου Διάρκεια Ημερομηνία Έναρξης Μέρες Διεξαγωγής Ώρες Διεξαγωγής Συνολικές Ώρες Εργαζόμενοι & Εταρείες Φοιτητές & Άνεργοι
Β7 SILVER (Α1 + Α2 + Α3 + Α4 + Α5 + Β1 + Β2 + Β4) 15 Μήνες 27/03/2024 Αίθουσα ή Live Webinar ή Άμεσα μέσω Elearning Δευτ & Τετ 18:00-21:15 512 Ώρες 2.850€ 4350€ Tιμή μετρητοίς για όλους 2.490€

Τα 2 πρώτα μαθήματα του σεμιναρίου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Κόστος

Tιμή μετρητοίς για όλους 2.490€

Εργαζόμενοι & Εταρείες

512 ώρες 2.850€ 5700€

Ενημερωθείτε για τις Ενάρξεις αναλυτικά

Διάρκεια 15 μήνες

Σε εξόφληση Μετρητοίς

512 ώρες 2.490€

Ενημερωθείτε για τις Ενάρξεις αναλυτικά

Διάρκεια 15 μήνες

Τι λένε οι μαθητές

5.0

Βαθμολογία

100%
0%
0%
0%
0%

Παρακολούθησα πρώτη φορά, μακροχρόνιο εξ αποστάσεως σεμινάριο, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Πολύ καλή επικοινωνία με την εισηγήτρια μέσω e-mails, άμεσες απαντήσεις. Άψογη διοργάνωση. Η ποιότητα του ήχου και της εικόνας αρκετά καλή. Μου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσω από την επαρχία και ήταν σαν να ήμουν εκεί.

Ρένια Αλεξίου, Β.Λογιστή

Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Έχει απίστευτα καταρτισμένους καθηγητές και το εκαπαιδευτικό τους υλικό καλύπτει όλες τις περιπτώσεις! Πρακτικά παραστατικά και πολλά παραδείγματα για την καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου! Πραγματικά βοηθάει όλους τους αποφοίτους οικονομικών σχολών οι οποίοι θέλουν να βρουν εργασία στον κλάδο καθώς επέχουν θέση προϋπηρεσίας! Να τους ευχηθώ να συνεχίσουν αυτό το έργο με την ίδια αφοσίωση!

Μαρίλη Καλημέρη, Λογίστρια

Πραγματικά χρήσιμο για κάθε νέο λογιστή που θέλει να μάθει πρακτικά! Έμπειροι Καθηγητές με απλότητα και αμεσότητα του λόγου, που σε καθοδηγούν βήμα - βήμα, κάνοντας τα δύσκολα απλά με τόσο φυσιολογικό τρόπο, που ούτε καν το καταλαβαίνεις για πότε τα έμαθες. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι.

Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Λογίστρια

Με το Silver Packet έμαθα λογιστική, απέκτησα εμπειρία. Με την προώθηση του βιογραφικού μου και τις πρακτικές γνώσεις που μου μεταδώσατε απέκτησα εργασία και αισιοδοξία. Σας ευχαριστώ.

Ευαγγελία Τραγάκου, Πτυχιούχος Λογιστικής

Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση, για τους ευγενικούς υπαλλήλους.

Μίνα Σάββα

Ολοκλήρωσα το σεμινάριο Β7 SILVER 510 ωρών και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη και απόλυτα ικανοποιημένη από την επιλογή μου.

Βάλια Οικονομάκου

Οργανωμένο κέντρο, Εξελίχθηκα και αναβαθμίστηκα στην επιχείρηση μετά την παρακολούθηση του πακέτου και την βεβαίωση που είχα στο βιογραφικό μου. Δυνατό χαρτι το power tax training.

Αριάνα Μαντοπούλου

Εξαιρετικά σεμινάρια ειδικά για όσους θέλουν να γίνουν ανταγωνιστικοί . Το συστήνω ανεπιφύλακτα

Ιωάννα Πετροπουλάκου

Η πλατφόρμα είναι εύκολη και λειτουργική,οι εκπαιδευτές, άρτια καταρτισμένοι και πολύ περισσότερο ενεργητικά παρόντες κοντά μας για κάθε απορία και επεξήγηση.

Ντανιέλα Βυροπούλου

2 Μαθήματα Εντελώς Δωρεάν Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

1 ή 2 ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ανάλογα το Σεμινάριο

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και παρακολουθήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το 1 ή τα 2 πρώτα μαθήματα

4 Τρόποι Παρακολούθησης

Επιλέξτε έναν ή συνδυάστε τους

Φυσική Παρουσία

Επαγγελματικά Σεμινάρια στις Εγκαταστάσεις του Power-Tax-Training.

Live e-Learning

Παρακολουθείστε τα σεμινάριά μας απομακρυσμένα μέσω eLearning

Εξ'αποστάσεως

Παρακολουθείστε τα σεμινάριά μας βιντεοσκοπημένα.

Συνδυασμός

Συνδυάστε τους τρόπους παρακολούθησης με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

Συμπληρώστε την αίτηση σας, χωρίς καμία υποχρέωση!

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσής σας (email) και άλλα προσωπικά στοιχεία, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει τη δήλωση απορρήτου (privacy) για αυτό τον ιστότοπο και δίνετε τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, σύμφωνα με την εν λόγω δήλωση απορρήτου.
Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

Σεμινάρια Λογιστικής απο την Power Tax Training

Δείτε όλα τα σεμινάρια