Τι είπαν οι μαθητές μας για εμάς

Εκατοντάδες απόφοιτοι το χρόνο κάτι καλό έχουν να πουν

Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής E-learning
Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για το power-tax-training, πολύ καλή οργάνωση και μεθοδικότητα Έμαθα με το Σεμινάριο όλα όσα χρειαζόμουν για να εργάζομαι σωστά και με συνέπεια
Ωραίος χώρος, πολύ φιλικό περιβάλλον και σωστοί επαγγελματίες όλοι Η ύλη εξαιρετική και ο καθηγητής πολύ μεταδοτικός .
Στην εργασία μου, βρίσκω μπροστά μου όλα όσα μας είχαν πει οι εισηγητές στα σεμινάρια και νοιώθω σιγουριά για τις γνώσεις μου Όλη η λογιστική πρακτικά στο πακέτο Α6, για όποιον θέλει να εργαστεί στον χώρο.
Με βοήθησε να μάθω σωστά και να εξελιχθώ επαγγελματικά Άμεση και σωστή καθοδήγηση από τον εισηγητή, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, με πολλά παραδείγματα.
Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την ποιότητα Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση! Ολοκληρωμένο σεμινάριο και επεξηγηματικό.
Χωρίς αυτό το πακέτο δεν θα μάθαινα λογιστική ! Εξαιρετική μέθοδος εκπαίδευσης, πολύ καλοί εισηγητές, καλογραμμένες οι σημειώσεις !
Σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου μεταδώσατε και την εξαιρετική εμπειρία στο Κέντρο σας.
Αν και ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή τώρα είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Ήδη έκανα εγγραφή σε επόμενο σεμινάριο .!!!!!!..Καλύπτει απόλυτα όποιον θέλει να εργαστεί σε λογιστικό γραφείο και να γνωρίζει τα πάντα σωστά. Ο καθηγητής πολύ πρόθυμος και αναλυτικός, το κέντρο εξαιρετικό.
Όλα όσα ήθελα να μάθω με τον καλύτερο τρόπο, εξαιρετικό σεμινάριο και όλο το team ...!
Όλα ήταν καλύτερα από όσο φανταζόμουν............Μαθαίνουμε μισθοδοσία στην πράξη, όλη η ομάδα υποστηρικτική και οι σημειώσεις πολύ κατανοητές και ολοκληρωμένες .
Όλοι οι εισηγητές πρόθυμοι, με βαθιά γνώση και μεταδοτικότητα, αξιόλογοι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία!!!!!!! .
Αξίζει το σεμινάριο απόλυτα, πολύ καλό το Σπουδαστήριο, όλο το προσωπικό ευγενικό και υποστηρικτικό......'Εμαθα την λογιστική με το σεμινάριο στο power-tax- training και τώρα εργάζομαι. Ο καθηγητής μας βοήθησε πολύ ήταν άμεσος και σαφής σύμφωνα με τα νέα δεδομένα
Δεν περίμενα να μάθω τόσα πολλά για την λογιστική τόσο σύντομα, το power-tax-training έχει τον σωστό τρόπο ! Πολύ καλή εκπαίδευση, πολύ καλό το υλικό σε συνδυασμό με το πρόγραμμα. Μπορούμε να κάνουμε εξάσκηση και στο σπίτι όσο χρειαζόμαστε για να μάθουμε.
Σας ευχαριστώ πολύ γαι τα εφόδια που μου προσφέρατε. Δεν είχα κάποια εξειδικευμένη γνώση και έψαχνα για δουλειά. Φίλοι μου σύστησαν το power-tax-training. Απέκτησα γνώση και εμπειρία στην λογιστική για να εργαστώ σωστά και με συνέπεια .
Άριστες εντυπώσεις από όλη την συνεργασία γενικότερα με το power-tax-training. Πολύ καλή καθοδήγηση από τον εισηγητή, μεγάλη γνώση και εμπειρία στην λογιστική καθώς και μεταδοτικότητα.
Όλοι οι καθηγητές πολύ έμπειροι, η γραμματεία πάντα πρόθυμη, οι σημειώσεις αξιόλογες και διευκρινιστικές. Πολλές ώρες πρακτική λογιστική με το πακέτο, σε πολύ καλό κόστος. Το προτείνω σε όποιον θέλει να επενδύσει για την επαγγελματική του αποκατάσταση .
Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά και το ήθος σας !
Έμαθα πραγματικά λογιστική και βρήκα δουλειά με το συγκεκριμένο Σεμινάριο. Αξιόλογο και χρήσιμο εργαλείο για όποιον θέλει να εξελιχθεί. Μόνο στο power-tax-training υπάρχει κάτι τόσο ολοκληρωμένο για την απόκτηση εμπειρίας στην λογιστική.
Έχω τις καλύτερες ενυπώσεις!. Παρόλο που δεν γνώριζα λογιστική, με τους καθηγητές έμαθα με τον σωστό τρόπο, άμεσες και σαφείς απαντήσεις για οποιαδήποτε απορία. Το περιβάλλον στο Σπουδαστήριο είναι ευχάριστο και βοηθητικό .
Έμεινα περισσότερο ικανοποιημένος από όσο φανταζόμουν. Όλη η ομάδα οργανωμένη και έτοιμη για κάθε βοήθεια .Το ιδανικό Σεμινάριο για όσους θέλουν να αρχίσουν την σταδιοδρομία τους στην λογιστική.
Όλα πολύ σωστά και το προσωπικό πάντα κοντά στους σπουδαστές με κατανόηση. Πραγματική επένδυση στην γνώση της λογιστικής. Αναλυτικό και πρακτικό, όλοι οι εισηγητές εξαιρετικοί !
Το καλύτερο κέντρο δια βίου μάθησης, ταξίδι στην γνώση της λογιστικής........Προσφέρει ουσιαστική γνώση στα λογιστικά , καλογραμμένο υλικό με πολλές περιπτώσεις. Απόκτηση εμπειρίας μέσα από τα πραγματικά παραδείγματα.
Μπράβο για όλα όσα μας προσφέρετε !
Η καλύτερη εμπειρία στην εκπαίδευση με το καλύτερο αποτέλεσμα !
Μόνα τα καλύτερα έχω να πω και να σκεφτώ για το power-tax-training . Το έχω προτείνει σε όλους τους φίλους - συμφοιτητές .
Όλοι οι άνθρωποι του power-tax-training εξαιρετικοί και με άριστη συμπεριφορά.
Πολύ καλή εξήγηση και ανάλυση με πολλά παραδείγματα .
Λόγω της δουλειάς μου είχα παρακολούθησα στο παρελθόν και αλλού σεμινάριο μισθοδοσίας. Το power-tax-training δεν συγκρίνεται με οποιοδήποτε άλλο, μεγάλη γνώση μέσα από πραγματικά παραστατικά και περιπτώσεις. Πολλές ώρες εξάσκησης που δεν βρίσκεις πουθενά .
Ιδιαίτερα αξιόλογοι όλοι οι συνεργάτες του Σπουδαστηρίου . Σας ευχαριστώ .
Άριστο υλικό που καθοδηγεί πολύ σωστά στην απόκτηση γνώσης στην λογιστική .
Να συνεχίσετε την καλή δουλειά , θα τα ξαναπούμε σύντομα με το επόμενο Σεμινάριο.
Από την αρχή εξαιρετική συνεργασία και επικοινωνία.
Πολλά συγχαρητήρια για την ποιότητα της ομάδας και των Σεμιναρίων .
Πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία από την παρακολούθηση .
Με βοήθησε να βρω εργασία και να νοιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου.
Πολύτιμη πηγή γνώσης. Έχω παρακολουθήσει κ αλλού Σεμινάρια, δεν συγκρίνεται .
Οι καθηγητές πολύ έμπειροι με μεταδοτικότητα. Η γραμματεία πολύ εξυπηρετική πρόθυμη για κάθε βοήθεια .
Συστήνω το power-tax-training, ιδιαίτερα ικανοποιημένος .
Μου πρότειναν φίλοι το κέντρο power-tax-training. Θα το προτείνω και εγώ γιατί είστε οι καλύτεροι !
Οργάνωσα το γραφείο μου και έμαθα πολλά που δεν γνώριζα κοντά στο power-tax-training . Ο καθηγητής πολύ ενημερωμένος και το προσωπικό πολύ ευγενικό....!!!!
Με βοήθησε να γνωρίσω πρακτικά λογιστική και να εργαστώ .
Πολύ σωστά δομημένο σεμινάριο, αν και θεωρώ πως τα μαθήματα θα μπορούσαν να είναι λιγότερα και μικρότερης διάρκειας. Δηλαδή πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό ήταν αργή η ροή των μαθημάτων με αποτελέσμα να διαρκούν γύρω στις 2,5 ώρες καθαρού μαθήματος, πράγμα που θα μπορούσε να ήταν πολύ λιγότερο. Για αυτό το λόγο έβαλα 4 αστέρια αντί για 5.
Το σεμινάριο είναι αρκετά καλό και ο καθηγητής κατανοητός.
Εξαιρετικό το σεμινάριο, πλήρως κατανοητό ακόμα και για κάποιον που δεν έχει καμία επαφή με την Ναυτιλία
Δεν είχα εμπειρία και δεν μπορούσα να βρω εργασία. Χάρη στο σεμινάριο βρήκα άμεσα. Είμαι ενθουσιαμένη. Σας ευχαριστώ πολύ.
Άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Το είχα ψάξει καιρό, μόνο στο power-tax-training βρήκα τόσο πλούσιο υλικό και τόσο καλή γνώση του αντικειμένου .
Είχα μέτρο σύγκρισης κ από άλλο Σεμινάριο σε άλλο κέντρο. To Power-Tax είναι απλά το καλύτερο.
Είχα αγχωθεί με την νέα θέση γιατί δεν είχα την εμπειρία. Με το σεμινάριο απέκτησα πρακτικά την δουλειά και εργάζομαι πλέον χωρίς άγχος.
Συστήνω σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία ολοκληρωμένη, πρακτικά, να έλθουν στο Power-Tax-Training .
Το πιο χρήσιμο Σεμινάριο για το γραφείο μου, θα παρακολουθήσω και άλλα .
Όλη η ομάδα υποστηρικτική, επαγγελματίες.
Οι σημειώσεις άριστες, και ο εισηγητής πολύ ενημερωμένος και κατανοητός.
Αυτό που χρειαζόμουν .
Ακόμα καλύτερο από όσα μου είχαν πει συνάδελφοι και φίλοι.
Πολλοί καλοί όλοι οι συνεργάτες, πρόθυμοι και υποστηρικτικοί .
Προτείνω οπωσδήποτε το power-tax-training σε όποιον θέλει να μάθει λογιστική και να εργαστεί .
Άψογη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα , το υλικό τέλειο, οι καθηγητές πραγματικά ΜΑΧΙΜΟΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με την γνώση που έπρεπε!!..
Το έχω προτείνει ήδη σε φίλους και συνεργάτες, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το είχα ψάξει καιρό, μόνο στο power-tax-training βρήκα τόσο πλούσιο υλικό και όσο καλή γνώση του αντικειμένου .
Έμαθα τα πάντα χωρίς άγχος.Με βοήθησαν πολύ ο καθηγητής και όλη η ομάδα σε ό,τι χρειάστηκα .
Πολύ καλή δουλειά και οργάνωση. Ήθελα να είμαι έτοιμη να εργαστώ. Το σεμινάριο μου πρόσφερε την εμπειρία που ζητάνε όλες οι επιχειρήσεις.
Έμαθα πρακτικά τις τεχνικές πρόβλεψης εσόδων εξόδων. Το σεμινάριο και το Σπουδαστήριο εξαιρετικά.
Όλη η ύλη οργανωμένη άψογα. Η εισηγήτρια έχει πολύ καλή γνώση του αντικειμένου και μεγάλη μεταδοτικότητα.
Μόνο στο power-tax-training θα μπορούσα να μάθω τόσα πολλά και τόσο σωστά .
Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη εμπειρία που μου προσφέρατε!
Ένα σεμινάριο που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες όσων θέλουν να εργαστούν σε ένα σύγχρονο περιβάλλον Γραφείου. Εξαιρετικοί οι καθηγητές , έδωσαν την ανάλογη έμφαση και λεπτομέρεια που άρμοζε σε κάθε ενότητα .
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το σεμινάριο, ιδιαίτερα αναλυτικό σε πολλά θέματα, ο εισηγητής ήταν εξαιρετικός, κατανοητός, πρόθυμος να αναλύσει και να εξηγήσει τις όποιες απορίες των συμμετεχόντων. Το έντυπο υλικό εξίσου βοηθητικό όσο και η πρακτική εξάσκηση με το λογισμικό. Το συστήνω σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Πάρα πολύ επιμορφωτική και ευχάριστη εμπειρία! Γνώσεις που νομίζουμε οτι ξέρουμε γίνονται κτήμα μας. Άψογο και επαγγελματικό περιβάλλον που απευθύνεται και σε επαγγελματίες όπως εγω.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το σεμινάριο, ιδιαίτερα αναλυτικό σε πολλά θέματα, ο εισηγητής ήταν εξαιρετικός, κατανοητός, πρόθυμος να αναλύσει και να εξηγήσει τις όποιες απορίες των συμμετεχόντων. Το έντυπο υλικό εξίσου βοηθητικό όσο και η πρακτική εξάσκηση με το λογισμικό. Το συστήνω σε κάθε ενδιαφερόμενο.
επαγγελματισμός
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και συνεννόηση απο την γραμματεία του κέντρου και το σεμινάριο δομημένο με ενδιαφέρουσες γνώσεις μέσα απο το επάγγελμα.
Εξαιρετικό σεμινάριο,πολύ βοηθητικό, καθώς βλέπεις από την αρχή την όλη διαδικασία μέχρι το κλείσιμο ενός Ισολογισμού. Τα σεμινάρια πολύ value for money. O καθηγητής κ.Δέδες πλήρως καταρτισμένος ηταν εκεί για μας να μας λύσει και τη παραμικρή απορία. Άψογη διοργάνωση από όλους τους συντελεστές,σωστοί επαγγελματίες. Επίσης, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Συνιστώ το Power-Tax-Training ανεπιφύλακτα.
Ενδιαφέρον σεμινάριο με ωραία θεματολογία και αναλυτική διδασκαλία
Με βοήθησε αρκετά στη δουλειά μου .
Μου έμαθε πολλά πράγματα και με βοήθησε το ότι κάναμε πολλά παραδείγματα. Λόγω του ότι ήταν ασύγχρονο με δυσκόλεψε λίγο σε κάποια σημεία ο ήχος και η προβολή του πίνακα. Παρόλα αυτά ήταν πολύ καλά οργανωμένο και θα το πρότεινα σε κάποιον που ενδιαφέρεται!
Θετική εμπειρία.
Ευχαριστημένη! Ο εκπαιδευτικός έτοιμος να απάντησει στις απορίες μας κ να εξηγήσει σε βαθος
ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία ακόμα από τα μαθήματα.Μέχρι εκεί που έχω παρακολουθήσει είμαι πολύ ικανοποιημένη !
Μεχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένη.
Επιλέγοντας τον ασύγχρονο τρόπο παρακολούθησης του σεμιναρίου σου έδινε πραγματικά την πληροφορία όπως τη φυσική παρουσία! Ο εισηγητής πραγματικά πολύ μεταδοτικός με απεριόριστες γνώσεις που πραγματικά θέλεις να ρωτάς τα πάντα. Η ποιότητα των μαθημάτων είναι πάρα πολύ καλή και πραγματικά υπάρχουν σημεία που αναλύονται σε τεράστιο βαθμό ώστε η κατανόηση να είναι δεδομένη! Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας! Επίσης συγχαρητήρια και στη γραμματειακή υποστήριξη που πάντα είναι όλοι τους ευγενικοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν!
Πολύ καλή μέχρι στιγμής
Πολύ καλή οργάνωση , θετική αντιμετώπιση και στοχευμένη σε κάθε ερώτηση που υποβάλεται στον εισηγητη του μαθήματος
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ
Αρκετά πράγματα για υπενθύμιση των γνώσεων μου
Απολαυστικό και πλήρες, ήταν για εμένα ένα Διαμάντι Γνώσης και Εμπειρίας!
Ο καθηγητής είναι μεταδοτικός, μου κάλυψε πολλές απορίες μου.
Πολύ ενδιαφέρον απο τα πρώτα μαθήματα το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον σκέφτεται να το ξεκινήσει, αξίζει αποκτάς πολλές γνώσεις!!!
Έμεινα πολυ ικανοποιημένη από το σεμινάριο. Η κ Όλγα είναι άψογη καθηγήτρια απλά το μόνο που δυσαρέστησε ήταν ότι δεν υπήρχε χρόνος να αναλυσουμε κάποιες ενότητες κυρίως τις τελευταίες. Σας ευχαριστω πολυ για όλα όσα έμαθα και για το δώρο που μας έκανε ο κ. Κολιοθωμάς!
Πολύ στοχευμένο και πρακτικό.
έμεινα απολυτα ικανοποιημένη, και στο μέλλον θα λάβω μέρος και σε άλλα σεμινάρια.
Με βοήθησε πολυ για την εξέλιξη της καριέρας μου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
Το σεμινάριο ήταν πάρα πολύ καλό και κάλυψε όλα τα θέματα στα οποία αναφερόταν.
Ήταν αναλυτικό και με βοήθησε στην κατανόηση των καταχωρήσεων σε ERP πρόγραμμα και του εντύπου Φ2.
Καλό και περιεκτικό.
Πολλά πρακτικά παραδείγματα και εμβάθυνση σε όλα τα κεφάλαια. Σύγχρονος τρόπος διδασκαλίας και πολλοί ευγενικοί άνθρωποι.
εξαιρετικό σεμινάριο, πάρα πολύ βοηθητικό για την κατανόηση όχι μόνο του λογιστικού προγράμματος αλλά και της λειτουργίας ενός λογιστικού γραφείου
Άριστη εμπειρία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα .
Άριστη εμπειρία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα .
Πολύ ωραία δομή, κατανοητό και πρακτικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα προσόντα και την θέση τους. Εξαιρετικός εισηγητής, εξαιρετική ομάδα με άμεσες απαντήσεις και βοήθεια σε καθετί. Σας ευχαριστώ.
Προτείνω όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εφόδια στην αγορά εργασίας , να γνωρίσουν το Power-Tax-Training.
Με το συγκεκριμένο πακέτο, απέκτησα την εμπειρία που χρειαζόμουν και βρήκα άμεσα εργασία σε λογιστικό γραφείο. Δεν υπάρχει καλύτερη Σχολή, άριστοι εκπαιδευτές, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων. Εξυπηρετική και πρόθυμη όλη η ομάδα.
Πραγματικά μάθαμε όλα όσα έπρεπε με τον σωστό τρόπο. Οι καθηγητές είχαν βαθιά γνώση του αντικειμένου.
Πολύ επιφυλακτική αρχικά, λόγω αρνητικής εμπειρίας σε προηγούμενο κέντρο. Πραγματικά αξίζει να εκπαιδευτεί κάποιος στο Power-Tax-Training. Είναι εφόδιο για μια ζωή !
Αξίζει όλη η ομάδα πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση και την μεθοδικότητα .
Δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένο Σεμινάριο Μισθοδοσίας . Άριστος τρόπος εκπαίδευσης .
Τα Α1 και Α3 πολύ καλά σεμινάρια. πολύ καλό και χρήσιμο και ο καθηγητής φοβερός
Άριστοι εισηγητές, άμεσες απαντήσεις σε όλα, πολύ καλή ομάδα.
Μοναδικό για πρακτική εξάσκηση και εμπειρία. Καταρτισμένοι και μάχιμοι καθηγητές ,πρόθυμοι πάντα και ενημερωμένοι. Το υλικό καλογραμμένο και με πολλά πραγματικά παραδείγματα. Όλο το προσωπικό πρόθυμο για κάθε απορία και βοήθεια.
Το σεμινάριο ήταν πολύ αναλυτικό και σου μάθαινε και με θεωρία αλλά και με σαφή παραδείγματα πώς να αντιμετωπίσεις τις περισσότερες από τις περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσει ένα λογιστικό γραφείο.
παρολο που εργαζομαι σε λογιστικο γραφειο καποια πραγματα δεν τα ηξερα το σεμιναριο με βοηθησε να τα μαθω
Το σεμινάριο ήταν μετάβαση πραγματικά από τη θεωρία στην πραξη! Ανάλυση κ επεξήγηση διαφόρων θεμάτων μισθοδοσίας. Μελέτη διαφορετικών περιπτωσεων που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο εργασιακό του περιβαλλον. Εκμάθηση βήμα βήμα του προγραμματος της EPSILON ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις υποχρεωσεις μιας επιχείρησης μέσα στο ετος.
Άμεσο και πολυ κατανοητό! Η παρακολουθηση ήταν ευχάριστη, καθόλου κουραστική κ αν και αι παρακολουθησα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ένιωθα σα να ήμουν εκεί διότι υπήρχε μια μορφή συζήτησης των θεμάτων. Η εισηγήτρια πολυ εμπειρη, χαμογελαστη και με μεγάλη μεταδοτικοτητα!
Τα πάντα πρακτικά , οργανωμένα , έμαθα με πραγματικά παραστατικα ό, τι αφορα το λογιστήριο ξενοδοχείου . Χάρη στην ομάδα σας έχω αυτοπεποίθηση στην εργασία μου και κερδίζω περισσότερα .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Κ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
Η κυρία Ολγα παρα πολύ καλή και μεταδοτική !
Ευχαριστουμε την καθηγητρια Ολγα Αρβανιτα για την μεταδοτικοτητα της και την αποτελεσματικοτητα της στη μεταδοση του μαθηματος!
Ο εισηγητής φοβερός στην ερμηνεία των όρων αλλά και στην πρακτική εφαρμογή των πραγμάτων. Επίσης τα κορίτσια στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση επίσης φοβερές στο να βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείς κατευθείαν.
Ο εισηγητής φοβερός στην ερμηνεία των όρων αλλά και στην πρακτική εφαρμογή των πραγμάτων. Επίσης τα κορίτσια στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση επίσης φοβερές στο να βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείς κατευθείαν.
Εξαιρετικο σεμινάριο με πλούσιο υλικο και πολλα παραδείγματα. Ο εισηγητής εξαιρετικος με υψηλό επιπεδο γνωσεων. Σιγουρα θα το συστήσω σε οποιον ενδιαφερεται.
Δεν είχα εμπειρία από την σχολή μου, στο Power-Tax-Training εκπαιδεύτηκα από τους καλύτερους. Ολοκληρωμένο πακέτο για κάθε πτυχιούχο που θέλει να εργαστεί άμεσα και με αξιώσεις. Εποικοδομητική η συνεργασία μας, σας ευχαριστώ πολύ που με μάθατε λογιστική πρακτικά.
Στο γραφείο μου προσπαθούσα πολύ καιρό, μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα να μάθουν σωστά μισθοδοσία οι συνεργάτες μου. Στο Power-Tax-Training βρήκαμε τον συνδυασμό γνώσης και πρακτικής εκπαίδευσης. Πολλά παραδείγματα και σωστές , αναλυτικές και οργανωμένες σημειώσεις. Άψογοι Καθηγητές με γνώση και μεταδοτικότητα.
Με το Silver Packet έμαθα λογιστική, απέκτησα εμπειρία. Με την προώθηση του βιογραφικού μου και τις πρακτικές γνώσεις που μου μεταδώσατε απέκτησα εργασία και αισιοδοξία. Σας ευχαριστώ.
Πολλά εύστοχα και αναλυτικά παραδείγματα, το υλικό πλούσιο και διευκρινιστικό. Κάλυψε κάθε ανάγκη μου στο συγκεκριμένο τομέα. Δεν έχω πλέον άγχος στην επιχείρηση που εργάζομαι. Οι σημειώσεις άψογες πραγματικά. Οι καθηγητές ενημερωμένοι και έμπειροι.
Στο λογιστικό γραφείο που εργάζομαι, δεν μπόρεσε κάποιος να με καθοδηγήσει σωστά και στοχευμένα. Έψαξα και μετά από σύγκριση και σε άλλα εκπαιδευτήρια, η απόφασή μου να επιλέξω το Power-Tax-Training με δικαίωσε. Πολλά παραδείγματα και περιπτώσεις, μέσα στην ύλη, για να αντιμετωπίζω όποιο θέμα χωρίς να στηρίζομαι σε συναδέλφους.
Έμαθα άψογα μισθοδοσία, όχι επιφανειακά και περιληπτικά. Δεν βρήκα πουθενά τόσο καλό και οργανωμένο υλικό. Τέλεια εκπαίδευση και συνεργασία σε όλους τους τομείς. Σας ευχαριστώ πολύ για την καλύτερη θέση που ανέλαβα στην επιχείρηση που εργάζομαι. Το καλύτερο Σεμινάριο Μισθοδοσίας που υπάρχει. Να είστε πάντα τόσο υποστηρικτικοί και επαγγελματίες .
Είχα παρακολουθήσει σε άλλο κέντρο πριν έλθω στο Power-Tax-Training και σταμάτησα πριν ολοκληρώσω. Καμία σχέση, οι σημειώσεις λίγες, τα παραδείγματα ελάχιστα, ο χρόνος να μιλήσουμε περιορισμένος. Έμαθα δηλώσεις κοντά σας, αποτελεσματικά και εύκολα με μάχιμους και έμπειρους εισηγητές. Δεν αναλώθηκα άσκοπα, όπως αλλού. Είστε οι καλύτεροι.
Ήθελα να ανοίξω το δικό μου λογιστικό και να έχω την γνώση και την απαραίτητη εμπειρία. Δεν μπόρεσα να τα βρω αλλού. Το μεταπτυχιακό μόνο θεωρία. Στο Power-Tax-Training έμαθα λογιστική με τους πιο έμπειρους καθηγητές και το πιο πλούσιο υλικό.
Άψογο υλικό, πολύ αναλυτικό και πρακτικό . Έμαθα τα πάντα, με την σωστή σειρά. Τα παραστατικά και το πρόγραμμα με βοήθησαν να αντιμετωπίσω περιπτώσεις στην εργασία μου που δεν μπορούσα πριν. Καλογραμμένες και πολύ διευκρινιστικές οι σημειώσεις.
H μεταδοτικότητα κατά την διδασκαλία, η εμπειρία και το επίπεδο των γνώσεων των εισηγητών είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Όλη η περιγραφόμενη ύλη του σεμιναρίου καλύφτηκε και με το παραπάνω. Με δεδομένα την υπάρχουσα εργασιακή μου εμπειρία και το συναφές αντικείμενο των σπουδών μου δεν προέκυψαν απορίες, ερωτήσεις ή κενά σημεία προς διευκρίνιση. Γενικά και για όλη την δουλειά που έχει γίνει στο πρόγραμμα αυτό δεν βρίσκω σημεία που να επιδέχονται βελτιώσεων ή αλλαγών.
Πολύ κατατοπιστικό. Έμεινα ευχαριστημένος με όλα τα σεμινάρια που εμπεριείχε το πρόγραμμα Α6. Το έχω προτείνει ήδη σε φίλους που είναι του ίδιου κλάδου.
Εξαιρετικά λεπτομερές και αναλυτικό που με έμαθε πάρα πολλά πράγματα για την ναυτιλιακή λογιστική που θέλω να ασχοληθώ. Κατά την γνώμη μου, έκανα εξαιρετική επιλογή
Πολύ οργανωμένο σεμινάριο Πολύ πρακτικό και κατανοητό με πραγματικά δεδομένα μαθαίνεις να βγάζεις ΦΠΑ, σαν να το έκανες μια ζωή
Απέκτησα με το πακέτο Α6 Λογιστική για νέους λογιστές την πρακτική γνώση που μου έλειπε τόσα χρόνια. Το έντυπο υλικό ιδιαίτερα αναλυτικό και πλούσιο. Εξαιρετική η δυνατότητα παρακολούθησης συνδυαστικά τόσο σε τάξη όσο και μέσω Ε-learning. Η γραμματεία ήταν πάρα πολύ καλή και υποστηρικτική σε ότι και αν ζήτησα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την Ομάδα.
Άψογοι οι εισηγητές με άπειρη εμπειρία στο επάγγελμα, έτοιμοι να βοηθήσουν να καλύψω τυχόν απορίες μου. Πραγματοποιούσαμε μαζί πρακτικά τα πάντα! Δεν ζω με το άγχος πλέον, το βιογραφικό μου προωθήθηκε μέσω του προγράμματος CV CARE του Power-Tax-Training. Βρήκα δουλειά άμεσα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα το πακέτο Α6 Λογιστική για νέους σε όλους!
Μόλις είχα τελειώσει τις σπουδές μου στην λογιστική. Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα πρακτικά. Με το πακέτο Α6, 300 ώρες θεωρία με πραγματικά παραστατικά, απέκτησα το εφόδιο για την αγορά εργασίας. Σας ευχαριστώ πολύ!
Πραγματικά χρήσιμο για κάθε νέο λογιστή που θέλει να μάθει πρακτικά! Έμπειροι Καθηγητές με απλότητα και αμεσότητα του λόγου, που σε καθοδηγούν βήμα - βήμα, κάνοντας τα δύσκολα απλά με τόσο φυσιολογικό τρόπο, που ούτε καν το καταλαβαίνεις για πότε τα έμαθες. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι.
Μάθαμε να εκτελούμε κάθε εργασία λογιστική! Σαν να εργαζόμαστε μαζί με τον έμπειρο λογιστή κ να μας δείχνει τα πάντα. Πολύ οργανωμένη ομάδα ! Συγχαρητήρια !
Η ομάδα του Power-Tax-Training είναι εκπληκτική! Το Σεμινάριο ενημερωμένο και αναλυτικό! Με την χορήγηση των μηχανογραφικών προγραμμάτων σε μορφή demo χωρίς χρονικό περιορισμό χρήσης είχα την δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης.
Περιείχε πολλά παραδείγματα και ο καθηγητής ήταν πολύ μεταδοτικος
Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα σαν αρχάριος. Ήταν κατατοπιστικό αναφορικά με τον κύκλο εργασιών ενός λογιστηρίου και με βοήθησε να καταλάβω ακριβώς τι θα έχω να αντιμετωπίσω σε ένα λογιστικό γραφείο.
Παρακολούθησα το σεμινάριο μηχανογραφημενης Λογιστικησ εξ αποστάσεως το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου ο εισηγητής άψογος με μεγάλη εμπειρία στον λογιστικό κλάδο και μου λύθηκαν όλες οι απορίες όσον αφορά το λογιστικό κομμάτι καθώς και η γραμματεία πρόθυμη και εξυπηρετική σε οτι χρειάστηκα .Συστήνω ανεπιφύλακτα το power tax training για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να εξελιχθείτε στον λογιστικό κλάδο .Πολλα μπράβο στη σχολή.
Η εισηγήτρια είναι πολύ καλή γνώστρια του αντικειμένου. Τα καλύτερα σημεία του προγράμματος για μένα ήταν τα παραδείγματα, η γνωστοποίηση του νομικού πλαισίου, του ΕΡΓΑΝΗ και ο τρόπος λειτουργίας του ΙΚΑ. Άψογη συνεργασία με όλους τους ανθρώπους του Power Tax Training.
Εξαιρετικό κέντρο δια βίου μάθησης. Άριστο εκπαιδευτικό υλικό. Άρτια καταρτισμένοι καθηγητές. Οι καλύτεροι με διαφορά στον συγκεκριμένο κλάδο. Τα σεμινάρια που παρακολούθησα ήταν απλά τα καλύτερα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Power-Tax-Training σε όποιον θέλει να λάβει ουσιαστική εκπαίδευση και να αποκτήσει επαγγελματικά εφόδια
Θετικά: Σχέση ποιότητας-τιμής, Επαγγελματισμός, Ποιότητα. Επαγγελματίες με τεράστια πρακτική εμπειρία στη λογιστική. Ανάλυση σε βάθος και επεξήγηση βήμα - βήμα σε κάθε λεπτομέρεια του προγράμματος με πολλά πρακτικά παραδείγματα. Άμεσοι στην επικοινωνία, με ειλικρινές ενδιαφέρον για να αφομοιώσουν οι μαθητές όσα διδάσκoυν με κάθε λεπτομέρεια. Εξαιρετική επένδυση για όποιον ενδιαφέρεται να εργαστεί ως λογιστής ή να βοηθός λογιστή τόσο σε Εταιρεία όσο και σε λογιστικό γραφείο. Εξαιρετική παροχή γνώσεων από ιδιαίτερα καταρτισμένους επαγγελματίες του κλάδου, που είναι επαγγελματίες του χώρου. Προτείνω τα συγκεκριμένα σεμινάρια Golden ανεπιφύλακτα.

Ειλικρινά από τα καλύτερα κέντρα εκμάθησης, με έμπειρο προσωπικό, άριστο υλικό και προγράμματα και φυσικά σε βοηθούν σε ότι χρειαστείς ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο κέντρο σεμιναρίων αντίστοιχο στην Ελλάδα. Πρωτότυπο κέντρο, ότι πρέπει για νέους λογιστές, αλλά και παλιούς για να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους. Διαδραστικό μάθημα ακόμα και εν μέσω πανδημίας, εξ αποστάσεως!!

Με ικανοποίησε ιδιαίτερα η εκτενής παράθεση πολλών παραδειγμάτων στο σεμινάριο, η μεγάλη μεταδοτικότητα της εισηγήτριας, η εμπεριστατωμένη επίλυση των αποριών, καθώς και το πολύ καλό και εύστοχο διδακτικό υλικό. Δεν υπήρξε κάτι που να μου άφησε αρνητική εντύπωση. Η διδάσκουσα κυρία Ορφανού μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Εκτός από έμπειρη και ικανότατη επαγγελματίας, είναι μια εξαιρετική εισηγήτρια. Πάντα διαθέσιμη για συζήτηση και επίλυση αποριών, επικοινωνιακή και προσιτή και με μεγάλη ικανότητα εμβάθυνσης στην πληροφορία. Ήταν πάντα υποστηρικτική και μας παρακινούσε να διατυπώνουμε σκέψεις και προβληματισμούς.

Η εισηγήτρια ήταν ευγενική, πρόσχαρη, επεξηγηματική, άμεση στην επικοινωνία, εξυπηρέτηση και επίλυση ερωτήσεων. Λόγω της πολύ καλής εμπειρίας που αποκόμισα παρακολουθώντας το σεμινάριο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, μέσω του οποίου δίνεται μια πολύ καλή γενική εικόνα για το φάσμα του hr αντιλαμβανόσουν πλήρως τις υποχρεώσεις ενός hr εργαζόμενου. Αυτό που θα επιθυμούσα θα ήταν να γίνει ακόμα πιο πρακτικό το σεμινάριο με ασκήσεις ή παραδείγματα όπως πχ. πως οργανώνεται και υλοποιείται μια συνέντευξη από έναν hr.

Τα καλύτερα σημεία του προγράμματος ήταν το recruiting,το training and benefits και η ανάλυση αρμοδιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα ήθελα να προστεθεί και το πρακτικό μέρος ακόμα περισσότερο στο μάθημα.

Το σεμινάριο στο σύνολο του ήταν εξαιρετικό, οι σημειώσεις της εισηγήτριας ήταν στοχευμένες και οι σημειώσεις της σχολής ήταν πολύ βοηθητικές. Η εισηγήτρια ήταν πολύ καλή, με μεταδοτικότητα και πολλές γνώσεις στο αντικείμενό της. Κοινωνική και προσιτή.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ανθρώπους του Power-Tax-Training. Είναι πολύ μεγάλο αυτό που προσφέρουν και βοηθάνε πραγματικά όχι μόνο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και μετά το τέλος του σεμιναρίου. Ειδικά ο υπεύθυνος του κέντρου.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια και τις γνώσεις που μου έχετε προσφέρει.

Παρακολούθησα πρώτη φορά, μακροχρόνιο εξ αποστάσεως σεμινάριο, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Πολύ καλή επικοινωνία με την εισηγήτρια μέσω e-mails, άμεσες απαντήσεις. Άψογη διοργάνωση. Η ποιότητα του ήχου και της εικόνας αρκετά καλή. Μου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσω από την επαρχία και ήταν σαν να ήμουν εκεί.

Εκπαιδευτικό κέντρο με αποτέλεσμα. Σαν απόφοιτη οικονομικής σχολής πανεπιστημίου ήθελα να μπω στην αγορά εργασίας. Ήθελε να μάθω μισθοδοσία, καταχωρήσεις, ΦΠΑ και ότι άλλο χρειαζόταν για να αποκτήσω όλες τις απαραίτητες γνώσεις. Επέλεξα το ολοκληρωμένο πακέτο σεμιναρίων του Power Tax Trianing και βρήκα δουλειά μέσα από την σχολή. Συνιστώ το Power-Tax-Training ανεπιφύλακτα.

Το καλύτερο σεμινάριο εργατικών είναι στο Power Tax Training. Εξαιρετική η καθηγήτρια, απόλυτα κατανοητή και το προσωπικό πρόθυμο σε ότι και αν χρειάστηκα.

Επέλεξα να παρακολουθήσω στο Power Tax Training το σεμινάριο της Ναυτιλιακής Λογιστικής εξ αποστάσεως μιας και μένω εκτός Αθηνών. Το σεμινάριο ήταν κατατοπιστικότατο και η παρακολούθηση μέσω e-learning άρτια χωρίς κανένα τεχνικό θέμα.

Εργάζομαι σαν βοηθός λογιστή τα τελευταία 3 χρόνια. Ήθελα να εκπαιδευτώ στους ισολογισμούς και σε όλες τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο τέλος κάθε χρήσης. Παρακολούθησα το σεμινάριο Α5.Κλείσιμο Ισολογισμού. Πολύ κατατοπιστικές οι σημειώσεις και είχα την βοήθεια του καθηγητή σε ότι και αν χρειάστηκα.

Άριστο εκπαιδευτικό Προσωπικό. Γνώστες του αντικειμένου που διδάσκεται. Πολύ καλό κέντρο εκπαίδευσης. Το συνιστώ σε όλους τους συναδέρφους μου.

Μόλις ξεκίνησα δουλειά σε ένα λογιστικό γραφείο και εκτελώ και χρέη γραμματειακής υποστήριξης. Δεν είχα ξαναεργαστεί ποτέ σαν γραμματέας. Βρήκα το σεμινάριο στο Ίντερνετ και αποφάσισα να κάνω το πρώτο δωρεάν μάθημα για να δω πως είναι. Τελικά το παρακολούθησα. Η καθηγήτρια άψογη. Ολοκληρωμένη παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων του σεμιναρίου.

Συνιστώ σε όλους το Power-Tax-Trainingνα έρθουν αν θέλουν πραγματικά να μάθουν. Έκανα το Platinum Packet. Όλα τα σεμινάρια που περιείχε το πακέτο ήταν ενημερωμένο με τους τελευταίους λογιστικούς-φορολογικούς νόμους. Παρείχε εξειδικευμένες γνώσεις. Οι σημειώσεις που δόθηκαν στους συμμετέχοντες ήταν επαρκείς όπως και ο εξοπλισμός του τμήματος. Κάθε ένας από εμάς είχε προσωπικό laptop. To πρόγραμμα με βοήθησε στην καριέρα μου και αυξήθηκε το γνωστικό μου υπόβαθρο. Οι διδάσκοντες έκαναν εποικοδομητικά σχόλια και ήταν πάντα διαθέσιμοι για να μου απαντήσουν απορίες και να με βοηθήσουν.

Παρακολούθησα το σεμινάριο που αναφέρετε στο Cash Flow – Προϋπολογισμοί. Κατάλαβα τα πάντα γύρω από τον προϋπολογισμό. Αυτό δεν σημαίνει καλό μάθημα; Συγχαρητήρια στον καθηγητή που μας μετέδωσε τις γνώσεις του και στο Power-Tax-Training που μας προσφέρει ένα τέτοιο σεμινάριο.

Συνιστώ τα σεμινάρια του Power-Tax-Training σε όλους όσους θέλουν πραγματικές – πρακτικές – γνώσεις πάνω στον τομέα της Λογιστικής. Πραγματικά παραδείγματα. Πραγματικά παραστατικά. Πραγματικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων.

Εξαιρετικό κέντρο δια βίου μάθησης. Άριστο εκπαιδευτικό υλικό. Άρτια καταρτισμένοι καθηγητές. Οι καλύτεροι με διαφορά στον συγκεκριμένο κλάδο. Τα σεμινάρια που παρακολούθησα ήταν απλά τα καλύτερα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Power-Tax-Training σε όποιον θέλει να λάβει ουσιαστική εκπαίδευση και να αποκτήσει επαγγελματικά εφόδια.

Δεν υπάρχει! Όλοι άψογοι! Η καθηγήτρια καταπληκτική κατά την γνώμη μου! Επέλεξα ένα ολοκληρωμένο πακέτο 4 σεμιναρίων το οποίο με το που προστέθηκε στο βιογραφικό μου αμέσως βρήκα δουλειά! Και ενώ έχω τελειώσει την παρακολούθηση, με στηρίζουν και στην νέα μου δουλειά ακόμη και σήμερα! Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Τουρισμός. Το απόλυτο σεμινάριο για κάποιον που θέλει να εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ο καθηγητής, χρόνια στο επάγγελμα, άψογος. Το καλύτερο σεμινάριο που έχω παρακολουθήσει πάνω στον τουρισμό. Παρακολουθείστε το!

Ήθελα να εκπαιδευτώ στο πρόγραμμα του DANAOS. Άριστη επιλογή για κάποιον που θέλει να μάθει το πρόγραμμα το σεμινάριο του Power-Tax-Training. Όπου και να έψαξα δεν βρήκα πουθενά που να μπορώ να το μάθω. Το συνιστώ σε όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται με το πρόγραμμα στις ναυτιλιακές τους εταιρείες.

Μόλις τελείωσα τα μαθήματα του σεμιναρίου Α4 – Ίδρυση Λογιστικών Γραφείων, είμαι πολύ ευχαριστημένη, συμπληρώναμε πραγματικά έντυπα, παίρναμε στα χέρια μας πραγματικά παραστατικά, σαν να είμαστε λογιστές και όχι εκπαιδευόμενοι. Το συνιστώ σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα Β’ Κατηγορίας βιβλία το σεμινάριο.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Έχει απίστευτα καταρτισμένους καθηγητές και το εκαπαιδευτικό τους υλικό καλύπτει όλες τις περιπτώσεις! Πρακτικά παραστατικά και πολλά παραδείγματα για την καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου! Πραγματικά βοηθάει όλους τους αποφοίτους οικονομικών σχολών οι οποίοι θέλουν να βρουν εργασία στον κλάδο καθώς επέχουν θέση προϋπηρεσίας! Να τους ευχηθώ να συνεχίσουν αυτό το έργο με την ίδια αφοσίωση!

Πολύ καλύτερο από πολλά μεταπτυχιακά γιατί μαθαίνεις πρακτικά και ουσιαστικά πράγματα πάνω στην καθημερινότητα κάθε επιχείρησης και τον τρόπο αντιμετώπισης λογιστικών εργασιών.

Αυτό που χαρακτηρίζει τo power tax training κατά την άποψη μου και την εμπειρία μου είναι ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, το εξειδικευμένο προσωπικό. Στόχος τους είναι να σε εντάξουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, πράγμα που καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία. Τα οργανωμένα μαθήματα και ο τρόπος διεξαγωγής των μαθημάτων σου παρέχουν μια πλήρη εκπαίδευση. Μετά το τέλος των σεμιναρίων είσαι σε θέση να ανταπεξελθεις στις απαιτήσεις ενός λογιστηρίου. Τα σεμινάρια αξίζουν ανεπιφύλακτα!!!!

Πρακτικά σεμινάρια που αξίζουν τον κόπο και τον χρόνο σου. Πραγματικοί επαγγελματίες. 100% value for money.

Τα σεμινάρια γίνονται με πραγματικά λογιστικά στοιχεία από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους καθηγητές και αποκτάς εμπειρία σαν να δούλευες σε πραγματικό λογιστήριο. Εξαιρετικοί επαγγελματίες!

Ξεκίνησα πολύ επιφυλακτικά στην αρχή να παρακολουθώ το σεμινάριο μηχανογραφημένης λογιστικής μέσω e-learning κυρίως λόγω του ότι εργάζομαι πολλές ώρες. Αφού έμεινα πλήρως ικανοποιημένη και καλυμμένη από τις παροχές, αποφάσισα πλέον να συνεχίσω την εκπαίδευσή μου με το ολοκληρωμένο πακέτο για να αποκτήσω ένα ακόμη πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Συνιστώ το Power-Tax-Training ανεπιφύλακτα.

Είχα παρακολουθήσει το εισαγωγικό μάθημα και σε άλλο κέντρο πριν καταλήξω στο Power-Tax-Training. Δυστυχώς δεν ήξεραν τι σημαίνει εκπαίδευση. Τμήματα μικρά με 25 παιδιά. Εδώ τα τμήματα είναι μεγάλα, τα γραφεία άνετα και ο αριθμός των παιδιών μικρός. Έτσι, γίνεται το μάθημα καλύτερα.

Τέλεια διοργάνωση σεμιναρίου, πολύ καλός ο καθηγητής. Η γραμματεία πολύ εξυπηρετική σε όλα. Ο χώρος εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας μέσα.

Είμαι λογίστρια αρκετά χρόνια τώρα, και με τα ΕΛΠ άλλαξαν πολλά απ’ όσα γνώριζα. Επέλεξα το Γ2, που αναλύει όλες τις αλλαγές που επέφεραν τα ΕΛΠ. Ο καθηγητής πολύ καλός όπως και όλο το σεμινάριο.

Συγχαρητήρια στον απόλυτα καταρτισμένο καθηγητή του σεμιναρίου της Δημόσιας Λογιστικής. Δεν είχα ιδέα πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά με το τέλος των μαθημάτων απέκτησα πάρα πολλές γνώσεις.

Παρακολούθησα το Γ5. Με το τέλος του σεμιναρίου έμαθα πραγματικά να αναλύω τους ισολογισμούς, τους αριθμοδείκτες και απέκτησα εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα που με ενδιαφέρει. Πολύ υψηλού επιπέδου ο εισηγητής. Γνώστης του αντικειμένου. Κρατούσε ζωντανό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις γνώσεις που μας προσφέρετε.

Όλοι οι καθηγητές που είχα κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του πακέτου για νέους λογιστές ήταν άψογοι. Γνώστες του αντικειμένου. Πολύ μεταδοτικοί και καλοί στην δουλειά τους. Άψογοι.

Η καθηγήτρια ενδιαφερόταν προσωπικά για τον κάθε ένα συμμετέχοντα του μαθήματός της, όπως και όλοι οι άνθρωποι του Power-Tax-Training. O ακαδημαϊκός σύμβουλος με βοήθησε αρκετά σε ότι απορία και ενδοιασμό είχα. Ευχαριστώ πολύ.

Χρόνια επαγγελματίας στον χώρο της Λογιστικής. Έμεινα για ένα χρόνο εκτός της αγοράς εργασίας γι’αυτό και παρακολούθησα το Δ4 με αποτέλεσμα να ξαναμπώ στην αγορά εργασίας πολύ εύκολα. Συνιστώ το σεμινάριο σε όλους.

Είναι η πρώτη φορά που παρακολούθησα σεμινάριο, μιας και ήθελα να αποκτήσω κάποιες βασικές γνώσεις στην Λογιστική. Επέλεξα το Β6, άριστη διοργάνωση του σεμιναρίου. Πολύ καλός ο καθηγητής καθ’όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.

Παρακολούθησα το σεμινάριο των Εργατικών και το HR. Με βοήθησε να καταλάβω το 100% της εργασίας μου και να μην κάνω μηχανικές κινήσεις. Η καθηγήτρια πάρα πολύ καλή… Απίστευτη!

Μόλις τελείωσα το σεμινάριο Αποθήκης. Εξειδικευμένες γνώσεις, ακριβώς ότι ζητάει η αγορά εργασίας. Το συνιστώ σε όλους.

Προσλήφθηκα σαν αποθηκάριος. Πρώτη φορά παρακολούθησα εξ αποστάσεως το σεμινάριο Δ3 του Power-Tax-Training. Το σεμινάριο ήταν πλήρες. Κατανόησα απόλυτα όλες τις διαδικασίες που συνδέονται με την αποθήκη (παραλαβή, παραγγελίες, τιμολόγηση κ.α.).
Το συνιστώ σε όλους τους συναδέρφους μου.

Σπουδάζω λογιστική και χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο και δεν μπορούσα να περάσω τα μαθήματα της λογιστικής. Παρακολούθησα το Α1, με βοήθησε πάρα πολύ όπως και ο καθηγητής σε πιο ειδικά θέματα του μαθήματος της σχολής μου. Ευχαριστώ πολύ το Power-Tax-Training.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε σεμινάριο στο Power – Tax – Training έμεινα πολύ ευχαριστημένoς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσω και άλλα σεμινάρια στο κέντρο σας. Το συνιστώ σε όλους με κλειστά μάτια. Συγχαρητήρια για ότι προσφέρετε.

Κρίνω πολύ θετικά την όλη προσπάθεια που κάνει η Power Tax Training στον χώρο της δια βίου μάθησης και επαγγελματικής κατάρτισης. Όποιος θέλει εξειδικευμένες γνώσεις και όχι μόνο στην λογιστική εδώ πρέπει να έρθει.

Παρακολούθησα το σεμινάριο για το ΦΠΑ. Εύστοχα παραδείγματα από την πραγματική αγορά εργασίας. Άπειρα πρακτικά παραδείγματα. Το συνιστώ σε όλους

Παρακολούθησα το Golden. Oi διδάσκοντες ήταν πολύ καλοί. Οι γνώσεις, η εμπειρία, η μεταδοτικότητά, η οργάνωση του μαθήματός της, ο πρακτικός και εφαρμοσμένος χαρακτήρας που προσέδιδαν στο μάθημα, οι θεματικές του μαθήματός, το ενδιαφέρον μάθημά τους, η διάθεσή τους να λύνουν τις απορίες και ο θετικός, ευχάριστοι και επικοινωνιακοί χαρακτήρες. Η γενική εικόνα που έχω το Power-Tax-Training είναι εξαιρετικά θετική και τo συστήνω ανεπιφύλακτα

Συγχαρητήρια στο Power-Tax-Training! Παρακολουθώ εξ αποστάσεως το πακέτο για Νέους Λογιστές. Έχω να πω ότι οι σημειώσεις και το ηχοληπτικό υλικό του κάθε μαθήματος το λάμβανα εγκαίρως για να μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα. Στις ερωτήσεις μου είχα άμεση απάντηση από τους καθηγητές των εξ αποστάσεων μαθημάτων

Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

Σεμινάρια Λογιστικής απο την Power Tax Training

Δείτε όλα τα σεμινάρια