Τι είπαν οι μαθητές μας για εμάς

Εκατοντάδες απόφοιτοι το χρόνο κάτι καλό έχουν να πουν

Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής E-learning
Πολύ χρήσιμο σεμινάριο, δεν είχα καμία επαφή με την λογιστική και πλέον έχω μία καλύτερη εικόνα των βασικών της λογιστικής. Με βοήθησε πολύ αυτό το σεμινάριο, ο κύριος Οκταποδάς είναι φοβερός.
Πραγματικά το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ότι πιο πρακτικό και χρήσιμο για την αγορά εργασίας, διότι είναι σαν να εργάζεσαι σε λογιστήριο ή σε λογιστικό γραφείο μέσα από τα πρακτικά παραδείγματα και τη κατανοητή θεωρία.Με βοήθησαν πολύ περισσότερο από την σχολή μου και το προτείνω στον καθένα που θέλει να ασχοληθεί με το αντικείμενο!
Στοχευμένες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο αλλά και γενικές γνώσεις για τον κλάδο.
Ενα δύσκολο πεδίο εφαρμογής που έγινε γνώριμο και απόλυτα κατανοητό από την εισηγήτρια κα Αρβανιτά Όλγα. Αψογη οργάνωση, δυνατή μεθοδολογία, άριστη κάλυψη. Ιδιαίτερα καθοριστικό το ευέλικτο πρόγραμμα παρακολούθησης που μου επέτρεψε να διαχειριστώ τον χρόνο μελέτης.
Με κάλυψε απόλυτα το σεμινάριο. Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω την ευέλικτη επιλογή παρακολούθησης των σεμιναρίων. Συγχαίρω και ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον κ. Οκταποδά για την εξαιρετική επιμέλεια και καθαρή μετάδοση των μαθημάτων. Είναι πέρα για πέρα αξιέπαινος εισηγητής. Το υλικό που μου προσφέρατε αποτελεί δυνατό οδηγό για την επαγγελματική μου κατάρτιση. Η οργάνωση και εξυπηρέτηση της σχολής ήταν άψογη. Σας ευχαριστώ θερμά
Ως προισταμένη ομάδας αλλά και υπεύθυνη μισθοδοσίας στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως τώρα, το σεμινάριο ήταν πολύ στοχευμένο στις βασικές δομές της διαχείρησης ανθρωπίνου δυναμικού. Οι σημειώσεις με τα σχεδιαγράμματα τα οποία έδειχναν τα απαραιτήτως σημεία προσοχής και καταννόησης ήταν εξαιρετικά χρήσιμα και βοηθητικά. Η εισηγήτρια κα.Ορφανού ήταν απολύτως μεταδοτική. Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω ήταν η ανάλυση των πρακτικών θεμάτων όπως η διαδικασία συνέντευξης, στάδια και ολοκλήρωση αυτής καθώς και προβλήμματα και τρόποι αντιμετώπισης αυτών που μπορεί να προκύψουν σε μια συνέντευξη. Το παρακολούθησα βιντεοσκοπημένο και μακάρι να βγει και δια ζώσης.
Ενα σεμινάριο που σου δινει τις απαραίτητες βασεις και γνωσεις για να μπορέσεις να εργαστεις στο λογιστικο τομέα.
Προσωπικά, μη έχοντας κάποια πρακτική εμπειρία, μου φάνηκε σημαντικό το ότι ασχοληθήκαμε με πραγματικά παραστατικά και παραδείγματα. Επίσης ήταν πολύ βοηθητικό το ότι είχαμε το πρόγραμμα λογιστικής και έτσι μπορούσαμε να ξανά δούμε κάποια πράγματα μόνοι μας και να τα κατανοήσουμε καλύτερα.
Ως απόφοιτος Τ.Ε.Ι. με πτυχίο Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής και με ελάχιστη εργασιακή εμπειρία, αποκόμισα από τα μαθήματα του σεμιναρίου πολλά και χρήσιμα πράγματα πάνω στα Γ' Κατηγορίας Βιβλία τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο στην πορεία για την ένταξη μου στην αγορά εργασίας. Ο Λογιστής κ. Γιώργος βοήθησε και με το παραπάνω με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, μεταδοτικός και πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία.
Με βοήθησε στην καθημερινότητα μου από την πρώτη στιγμή! Υπεροχο σεμινάριο, ολοκληρωμένο, σωστά δομημένο, και εξαίρετος ο κύριος Δέδες.
Συγχαρητήρια! Με βοήθησε στην καθημερινότητα μου από την πρώτη στιγμή! Υπεροχο σεμινάριο, ολοκληρωμένο, σωστά δομημένο, και εξαίρετος ο κύριος Δέδες. Υπέροχο σεμινάριο, ολοκληρωμένο, σωστά δομημένο, και εξαίρετος ο κύριος Δέδες. Oι εντυπώσεις μου είναι άριστες και μάλιστα σας προτείνω σε όσους γνωστούς έχω στον κλάδο. Θα παρακολουθήσω σίγουρα και άλλους κύκλους σεμιναρίων σας χωρίς καν να μπω στον κόπο να ψάξω αλλού! Μπράβο σας!
Αν και δεν ήταν δια ζώσης αλλά μέσω βίντεο, ήταν σαν να βρισκόσουν μέσα στην τάξη. Απόλυτα κατανοητό , με πολλά παραδείγματα και διευκρινήσεις όπου χρειαζόταν απο έμπειρους καθηγητές, γνώστες του αντικειμένου. Άπλετος χρόνος για επανάληψη και εκ νέου παρακολούθηση των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων.
Πληρως ικανοποιημενη απο τον εισηγητη και απο την υλη που δωθηκε.
Το σεμινάριο και οι ενότητες που έγιναν αναφορά , με εφοδίασαν και κατανόησα σε μεγάλο βαθμό το κομμάτι των εργασιακών , κεφάλαιο με το οποίο προσφάτως ξεκίνησα να απασχολούμε και πλέον μπορώ και διαχειρίζομαι με μεγαλύτερη ευκολία ανάλογα ζητήματα . Μελλοντικά σίγουρα θα επιλέξω και αλλά σεμινάρια του power tax learning ίσως και με τη δυνατότητα της δια ζώσης παρακολούθησης
Είναι πολύ χρήσιμο και καλά δομημενο
ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΓΝΩΣΕΩΝ
Ενδιαφέρον, αναλυτικό και κατανοητό μέχρι στιγμής. Η εισηγήτρια είναι πολύ καλή και επεξηγηματική.
Πολλές γνώσεις και πολύ καλή η καθηγήτρια.
Πολύ καλή και κατανοητή η καθηγήτρια.
Χρήσιμο για όσους εργάζονται στον χώρο των Εργασιακών και της Μισθοδοσίας. Πληροφορίες που είναι σημαντικές για την δουλειά και tips που θα βοηθήσουν κάθε εργαζόμενο.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη και η καθηγήτρια έχει φοβερή μεταδοτικότητα
Το σεμινάριο μου άρεσε μέχρι στιγμής πολύ αναμένω να δω πως θα εξελιχθεί στην συνέχεια και στο πρακτικό κομμάτι.
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΗΚΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΧΟΡΩΝΤΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ
Πολύ θετική
Αξιόλογοι καθηγητές και πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες μας τις ερωτήσεις!! Εξυπηρετικό προσωπικό και πολύ καλές παροχές! Το σεμινάριο είναι πολύ ενδιαφέρον και το πιο σημαντικό, εφαρμόζουμε στην πράξη αυτά που θα αντιμετωπίσουμε στον χώρο εργασίας μας!!
Έμεινα ευχαριστημένη από το σεμινάριο και σύντομα θα κάνω κι άλλο.
Εργαζόμενη σε οικονομικό τμήμα εταιρίας χωρίς πτυχίο λογιστικής, βρήκα το σεμινάριο πολύ βοηθητικό γιατί αφενός είδα πιο ολοκληρωμένα περιπτώσεις που είχα συναντήσει κατά την διάρκεια της εργασίας μου, αφετέρου ήρθα σε επαφή με διαδικασίες που δεν είχα συναντήσει ξανά. Όλα αυτά μου έδωσαν μία πιο σφαιρική αντίληψη της λογιστικής που είμαι σίγουρη ότι θα με βοηθήσει στη δουλειά μου.
Με βοήθησε πολύ
Ένα πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον σεμινάριο , με πολύ υλικό το οποίο σίγουρα θα βοηθήσει τον οποιοδήποτε στη δουλεία του με μια αναδρομή στις σημειώσεις
Το σεμινάριο ήταν πολύ βοηθητικό, ο καθηγητής εξαιρετικός και οι ώρες ακριβώς όσες χρειαζόντουσαν για να γίνουν κατανοητές οι βασικές έννοιες.
Το σεμινάριο πρόσφερε πλήρη κατάρτιση στα εργασιακά και στη μισθοδοσία. Οι σημειώσεις κατατοπιστικές, βοηθητικές, καλογραμμένες, ευανάγνωστες. Η Χρύσα, ευγενική και πάντα κοντά μου, σε ότι χρειάστηκα. Όσο για την εισηγήτρια μας, άψογη σε όλα. Όχι μόνο γνώστης του αντικειμένου και με μεγάλη εμπειρία αλλά ταυτόχρονα ευγενική, υπομονετική έτοιμη να ακούσει και να λύσει κάθε απορία μας. Σπάνια και σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος.
Αξιόλογοι καθηγητές με γνώσεις και εμπειρίες, πλούσιο υλικό και άμεση ενημέρωση σε κάθε απορίας μας και για τα μαθήματα!
ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΡΟΝΟ
Τέλειο ειδικά τα πρακτικά μαθήματα ότι χρειάζεται κάποιος που δεν έχει επαφή με το αντικείμενο Επίσης οι κυρίες εξυπηρετικοτατες και πολύ καλές
Είμαι πολύ ευχαριστημένη
Έμαθα πολλά νέα και χρήσιμα πράγματα που θα βοηθήσουν στην εργασία μου
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ. ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.
Κατανοητό υλικό, με λεπτομέρειες και tips για την Ναυτιλιακή Λογιστική και το πρόγραμμα του Danaos
Το σεμινάριο της μισθοδοσίας ήταν πλήρως περιεκτικό με πολλές σημειώσεις κ πολλά πρακτικά παραδείγματα κατά την παράδοση. Η εισηγητρια πλήρως καταρτισμένη στο αντικείμενο της, επεξηγηματική κ πρόθυμη.
Εξαιρετικό σεμινάριο καθώς και η κυρία που το κάνει είναι εξαιρετική. Ενημερωμένη για τα πάντα.
Με βοήθησε αρκετά στο να φρεσκάρω τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις και να δω πρακτικά όσα έχω σπουδάσει ώστε να αναλάβω καινουρια θέση εργασίας που απαιτούσε όσα έμαθα στο σεμινάριο.
Πολύ καλό το σεμινάριο αλλά και η κυρία που το κάνει είναι εξαιρετική,ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΗ.
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΝΑΟΣ
Η παρακολούθηση των live μαθημάτων και των βιντεοσκοπημένων εξυπηρετεί τους εργαζόμενους με μεταβαλλόμενα ωράρια. Αυτό που αποκομίζει κανείς δεν είναι οτι μόνο διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες αλλά και ως πολίτης ενημερώνεσαι για τα εργασιακά σου δικαιώματα. Η εισηγήτρια είναι πολύ καλή και επεξηγηματική κάνοντας πολλά παραδείγματα μέσα στην τάξη μεταφέροντας την θεωρία στην πράξη. Η κ.α Χρύσα είναι πολύ εξυπηρετική ενημερώνοντάς μας για την πορεία των μαθημάτων. Σας ευχαριστούμε πολύ!
Οι σημειώσεις όπως και ο ομιλητής είναι άρτια καταρτισμένοι και λύνουν κάθε απορία. Οι σημειώσεις είναι σωστά δομημένες ώστε να μπορεί ο εκάστοτε ωφελούμενος του προγράμματος να τις διαβάσει και να κατανοήσει.
Επαγγελματίες, άριστη ποιότητα υπηρεσιών, εξαιρετική οργάνωση. Το εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου πολύ καλά δομημένο και ουσιαστικό. Η εισηγητρια εξαιρετικά καθοδηγητικη και βοηθητικη με εμπειρία.Σας ευχαριστω για την συνεργασία.
Αποκόμισα τα βέλτιστα με την παρακαλουθηση του σεμιναρίου. Ο εισηγητής ήταν άκρως καταρτισμένος και σωστός επαγγελματίας. Οι γνώσεις που αποκόμισα δεν περιοριζονται μόνο σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό επίπεδο που είναι το σημαντικότερο όλων.
Προσανατολίζεται στην πράξη και την καθημερινότητα και είναι πολύ σημαντική η δυνατότητα που δίνεται στους εκπαιδευόμενους να παρακολουθήσουν με ασύγχρονη διδασκαλία (που προσωπικά με εξυπηρετεί ιδιαίτερα). Αν έχω παρακολουθήσει μαθήματα για ένα μήνα περίπου σε σύνολο 9μηνης εκπαίδευσης (πακέτο golden) , το επίπεδο γνώσεων και μεταδοτικότητας των εισηγητών είναι αρκετά ικανοποιητικό.
.
Εξαιρετικό σεμινάριο. Πολύ καλή οργάνωση και υποστήριξη. Η εισηγήτρια ενημέρωμένη σχετικά με τις εξελίξεις στα εργατικά και τη μισθοδοσία. Οι συγκρίσεις μεταξύ παλιάς και νέας νομοθεσίας βοηθούν ακόμα περισσότερο στηνκατανόηση όπως επίσης και τα παραδείγματα.
Θα συνιστούσα στον/στην καθένα/καθεμία που ενδιαφέρεται να εργαστεί σε λογιστικό γραφείο να το παρακολουθήσει.
Παρακολούθησα το Σεμινάριο Δ2 - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ με εισηγήτρια την κ. Ελένη Ορφανού. Βλέποντας το βιογραφικό της θα παρατηρήσει κάποιος πόσο μεγάλη εμπειρία διαθέτει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Μας βοήθησε πραγματικά όλους τους συμμετέχοντες. Καταπληκτική η δουλειά της και ο τρόπος που σου παρουσίαζε το υλικό.. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα !
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Εξαιρετικό σεμινάριο, άψογοι εκπαιδευτικοί παρέχοντας όλο το απαραίτητο υλικό που χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση και επίτευξη του σεμιναρίου. Σας ευχαριστώ.
Πολύ καλό, αναλυτικό και ακριβές
Πολύ Χρήσιμο , Ενδιαφέρον και Κατατοπιστήκο
Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Με βοήθησε αρκετά σε κενά που ειχα σχετικά με την μηχανογραφημένη Λογιστικη.
σεμινάριο με διαρκής ενημέρωση και κατάρτιση
Το σεμινάριο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και παρόλο που δεν έχω εργαστεί ποτέ στο παρελθόν στο αντικείμενο της μισθοδοσίας η εισηγήτρια κυρία Όλγα Αρβανιτά με την μεταδοτικότητα, την εις βάθος γνώση του αντικειμένου, τον επαγγελματισμό και την αγάπη δημιούργησε ένα ενθαρρυντικό, υποστηρικτικό και δημιουργικό πλαίσιο σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου. Σας ευχαριστούμε πολύ για την έγκυρη γνώση που μας μεταφέρατε και για την θετική ενέργεια που μας μεταδώσατε απλόχερα
Ο καθηγητης τα εξηγεί πολύ ωραία κι απλά !
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ-Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΛΗΡΕΣ
Εχει πρακτικο χαρακτηρα και απο τα πρωτα κιολας μαθηματα σκιαγραφείται ο μηχανισμος του ΦΠΑ και παράλληλα γίνεται άμεσα αντιληπτο η χωροταξική διάρθρωση τη δήλωσης. Επειτα στα επόμενα μάθηματα ο εισηγητής συνεχίζει με πρακτικά παραδείγματα. Είμαι ασκούμενος ορκωτός ελεγκτής και ήθελα μια πιο πρακτική ματιά, οπότε ο πρακτικός χαρακτήρας με καλυψε. H πρακτική προσέγγιση ακολουθεί και τον παλμό της αγοράς και επιτρέπει και στους νεοεισερχόμενους στο χώρο να έχουν μια ομαλή προσαρμογή.
Πολύ αναλυτικό και σαφές. Στα μαθήματα που έχω παρακολουθήσει, η ανάλυση των θεματικών ενοτήτων είναι πολύ λεπτομερής και κατανοητή. Επίσης η παρακολούθηση ευχάριστη και ενδιαφέρουσα.
Εξαιρετικό. Απόλυτα ικανοποιημένη σε όλα τα επίπεδα.
Πολύ προσεγγιστικό στα εργασιακά δεδομένα, με πλήθος παραδειγμάτων και μεγάλο όγκο δεδομένων για σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση.
Κατά την άποψη μου το σεμινάριο είναι πολύ κατατοπιστικό.
Εξειδικευμένο προσωπικό με γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Είναι το κατάλληλο κέντρο για την εκμάθηση του λογιστικού κυκλώματος καθώς προφέρονται πέραν της νομοθεσίας και ζωντανά παραδείγματα. Οι καθηγητές άψογοι και πρόθυμοι να εξηγήουν κάθε ζήτημα είτε αφορά το κομμάτι του σεμιναρίου είτε του εργασιακού περιβάλλοντος που απασχολείται ο καθένας. Έχω κάνει δύο σεμιναρία και έχω κλείσει για άλλα δύο. Θεωρώ τυχερό όποιον θα συνεργαστεί με το Power Tax Training. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΗ ΥΛΗ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλα σεμινάρια
Παρακολούθησα το σεμινάριο Μηχανογραφημένης λογιστικής εξ αποστάσεως το οποίο ήταν παρα πολύ ενδιαφέρον και παρ΄όλο που κάποια πράγματα θεωρητικά και πρακτικά τα ήξερα , με την ολοκλήρωση του συγκεκριμμένου σεμιναρίου κατάλαβα για ποιο λόγο γίνονται με τον τρόπο που γίνονται.Ο εισηγητής ο κ.Γιώργος έιναι άψογος και πάντα πρόθυμος να λύσει κάθε απορία.Το συστήνω ανεπιφύλακτα
Το σεμινάριο είναι ότι καλύτερο για να έχεις μία γενική εικόνα λειτουργίας ενός λογιστηρίου. Εύκολη κατανόηση με μεγάλη επεξήγηση, πολλά παραδείγματα και παρουσίαση στο 99% των περιπτώσεων που μπορεί να συναντήσεις σε ένα λογιστήριο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
Πολύ κατατοπιστικό. Το περιβάλλον της πλατφόρμας εύκολο. Και το ότι τα βλέπουμε και στο περιβάλλον της Epsilon πολύ καλό.
εξαιρετικό χάρη στον καθηγητή κ. Γιώργο ο οποίος είναι μεταδοτικός, αναλυτικός, γνώστης όλων των θεμάτων και πάντα πρόθυμος να ψάξει αν για κάτι ήθελε επιβεβαίωση και φυσικά εξαιτίας των μαγνητοσκοπημενων μαθηματων
yperoxo
Σας ευχαριστω
Το συστήνω ανεπιφύλακτα
Εξαιρετικο
Ολα πολύ καλα
Η καλυτερη .
Πολύ καλή αναλυση και το εκπαιδευτικο υλικο το ίδιο. Προστιθέμενη αξια στην αγορά εργασίας
Εξαιρετικη
Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό, τέλεια εξυπηρέτηση.
Εξαιρετικα όλα
Μπράβο
Ευχαριστώ πολύ
Τα καλύτερα
Συγχαρητήρια
Μπραβο
Το καλύτερο
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ
Όλα τέλεια
Μπράβο
Εξαιρετικα
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Μπράβο σας
Το προτείνω ήδη σε φίλους και συναδέλφους για την ποιοτητα και την άριστη συνεργασία.
Συγχαρητηρια
Όλα τέλεια
Ευχαριστώ πολύ
Σας ευχαριστώ
Τα καλύτερα
Εξαιρετική εμπειρία
Ευχαριστώ πολύ
Αξιόλογο και ποιοτικο
Όλα πολύ καλά
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολυ
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Εξαιρετικά
Πολύ ευχαριστημενος
Ευχαριστώ
Πολύ καλα
Σας ευχαριστω πολυ
Σας ευχαριστώ
Μπραβο
Πολύ καλα
Πολύ καλά ολα
Σας ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ
Θα το πρότεινα και σε άλλους
Mpravo
Πολύ καλές εντυπώσεις
Ευχαριστούμε
Εξαιρετική οργάνωση
Πολύ καλά όλα
Σας ευχαριστώ
Παρακολουθησα το σεμιναριο Α4 και τώρα εργαζομαι σε λογιστικο γραφειο.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολυ
Ευχαριστώ
Εξαιρετική εμπειρία
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστούμε
Ευχαριστούμε
Θετικότατα σχόλια μόνο.
Τα καλυτερα
Εyxaristw
Πολύ καλή ενημέρωση των σημειώσεων πάρα πολλές και αναλυτικές.
Πολύ καλά σχόλια
Πολύ καλο
Μαθαίνεις λογιστική με την τελευταία λεπτομέρεια, υπομονή και γνώση ο εισηγητής.
Ευχαριστώ για όλα
Ευχαριστώ για όλα
Ολοκλήρωσα μόλις την παρακολούθηση του σεμιναρίου και ήδη εργάζομαι σε λογιστικό γραφείο. Προτείνω με κλειστά μάτια
Ευχαριστω
Σας ευαριστώ πολυ
Ολα πολύ καλα
Ευχαριστούμε για τη γνωση
Το καλύτερο με διαφορά. Είχα παρακολουθήσει αλλού παλαιότερα και το υλικό και ο εισηγητής δεν είχαν καμία σχέση. Έμαθα λογιστική στο power tax.
Πολύ καλη συνεργασια
Ευχαριστώ
Ola poly kala
Σωστή ροή, μεταδοτικότητα εισηγητή. Σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλα σεμινάρια.
Σας ευχαριστώ
Πολύ καλή δουλειά
Εξαιρετικά ολα
Πολύ ευχαριστημένος
Σας ευχαριστώ
Όλα εξαιρετικά
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολυ
Ευχαριστώ πολύ
Όλα εξαιρετικά
Άριστη συνεργασία
Πολύ καλα
Όλα εξαιρετικά
Είμαι υπερευχαριστημένος με καλύψατε απόλυτα με το συγκεκριμένο σεμινάριο.
Τέλεια μάθηση τέλεια εξυπηρετηση. Θα τα ξαναπούμε συντομα
Απόλυτα ευχαριστημένος από τη δομή του υλικού και των μαθημάτων. Αψογη εξυπηρέτηση
Αξιοπιστία καθηγητών με μεγάλη εμπειρία και μεταδοτικότητα. Συστήνω ανεπιφύλακτα για λογιστική εκπαιδευση
Αναλυτικό με έμφαση στα νέα δεδομένα εξαιρετική τιμή επίσης αξίζει
Κανείς δεν μου εξηγούσε τίποτε. Πληρης βοηθεια και υλικο.Βρήκα το φως μου με το σεμινάριο μισθοδοσίας στο power tax. training. Συνεχίστε έτσι.
Πολύ καλα σχόλια και σκέψεις
Μου δώσατε την ευκαιρία να εργαστώ στη λογιστική. Ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία που απέκτησα με το σεμινάριο.
Προβληματίστηκα πολύ μέχρι να καταλήξω που θα κάνω το σεμινάριο. Τελικά το power tax training αποδείχτηκε η καλύτερη επιλογή που θα μπορουσα να κάνω. Ευχαριστώ τον εισηγητή για την εμπειρία και την γνώση που μας μετέφερε!
Πολύ καλο πρόγραμμα λογιστικής, βρήκα αμέσως δουλειά. Σας ευχαριστώ
Πρόθυμοι οι εισηγητές σε κάθε απορία, μάθαμε λογιστική, αποκτήσαμε εμπειρία και εργασία μέσα από το power tax training.
Παρακολουθώ το πακέτο για νέους λογιστές και πραγματικά είναι ο, τι καλύτερο στην γνώση λογιστικής πρακτικά. Εξαιρετικό.
Ένα βήμα μπροστά στη λογιστική, ενημερωμένο και σωστό υλικό. Ευχαριστώ.
Γνώστης του αντικειμένου ο εισηγητής, πολύ σωστό το υλικό. Ευχαριστώ.
Παρακολούθησα εγώ και οι συνεργάτες μου το πρόγραμμα και αναβαθμίσαμε τη δουλειά μας. Πολύ αναλυτικό. Ευχαριστούμε.
Εξαιρετικός ο καθηγητής, πολύτιμες οι σημειώσεις. Το power tax training προώθησε άμεσα το βιογραφικό μου και εργάζομαι πλέον σε μεγάλη Εταιρεία όπου κάνω πράξη όλα όσα με έμαθαν.
Σύγχρονα θέματα, επιμόρφωση πρακτική σε βάθος.
Άξιζε τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Πολύ καλός εισηγητής, πολύ καλό υλικό
Μαθαίνεις καινούργια πράγματα γύρω από τη λογιστική, γίνεσαι καλύτερος!!!
Σύγχρονα μέσα εκμάθησης λογιστικής, μοναδικό το σύστημα Εκμάθησης
Επαγγελματικά σεμινάρια με άμεση απόδοση στην ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πολύ καλή γνώση μέσα από το αναλυτικό και στοχευμένο υλικό και με ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. Μου βρήκαν και δουλειά σε λογιστικό Γραφείο
Πραγματικά παραδείγματα λογιστικής που σε μαθαίνουν...σαν να ήμουν δίπλα στον υπεύθυνο Λογιστικής και τα κάναμε ΟΛΑ μαζί.. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
Πολύ ευχαριστημένος από τα μαθήματα εργατικών, έμαθα μισθοδοσία που τόσο το ήθελα
O τρόπος που διδάσκεται το μάθημα εξαιρετικός όπως και το υλικό.
Ευχάριστη συνεργασία, άρτιο πρόγραμμα
Το number 1 κέντρο λογιστικών σεμιναρίων. Σας ευχαριστώ για τις γνώσεις και την εξέλιξη
pragmatika amaua stin praxi
ευχαριστω
πολύ καλο και κατατοπιστικο
Πολύ ευχαριστημένη
to ptoteino se oloys esas poy uelete na mauete sthn praxi
axiologo apo tin arxi evw to telos
poly kalo
Απίστευτο υλικό και σωστή διδασκαλία
Απίστευτο υλικό και σωστή διδασκαλία από γνωστές του επαγγελματος
Απίστευτο υλικό και σωστή διδασκαλία από γνωστές του επαγγελματος
Απίστευτο υλικό και σωστή διδασκαλία από γνωστές του επαγγελματος
Απίστευτο υλικό και σωστή διδασκαλία από γνωστές του επαγγελματος
Προτείνεται ανεπιφύλακτα
Ενδιαφέρον και πρακτικό
Ευχαριστώ πολύ.
Επικαιροποιημένο στα τρέχοντα δεδομένα, πολλά παραδείγματα και άριστη δομή
Ευχαριστώ πολύ
Το προτείνω σε όσους θέλουν να μάθουν λογιστική και να εργαστούν με αξιώσεις
Δίνει λύσεις σε όποια απορία και κενό υπάρχει, πολλά πρακτικά παραδείγματα.
Πολύ καλή ανάλυση και υποστήριξη σε όποια απορία.
Eyxaristw
meta to papei edo, kai tora sti nea mou doulia....!!!
sosto seminario, me sosti timi, me bohuhse pragmatika.....!!!
Είδαμε και μάθαμε στην πράξη ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της λογιστικής το ΦΠΑ Τα δύσκολα o kauhghis mas ta ekane apla & eykola
Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο απέκτησα σημαντικότατα εφόδια........ και ήδη εργάζομαι
Σημαντικότατο για την εργασία, και σχέση να μην έχεις με το αντικείμενο μαθαίνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..........!!!
Η εργασία και η ΕΞΕΛΙΞΗ της καριέρα μου βασίστηκε κατά ένα πολύ μεγάλο στο σεμινάριο που παρακολούθησα στο power tax training
Αξιόλογοι καθηγητές, ασχολήθηκαν μαζί μας για κάθε απορία
Όσα γνώριζα θεωρητικά, τα ξέρω τώρα στην πράξη
Έμαθα τόσο στην θεωρία και Κυρίως στην πράξη
Αναβαθμίστηκε το επαγγελματικό μου επίπεδο με το σεμινάριο
Ευχαριστώ το πρόγραμμα cv care που με βοήθησε να βρω δουλειά ολοκληρώνοντας το σεμινάριο.
ΆΡΙΣΤΟ σεμινάριο.
Εξελίχτηκα στο γραφείο μου με το συγκεκριμενο σεμινάριο.
Η αλήθεια είναι πως είχα απογοητευτεί από σεμινάριο που είχα παρακολουθήσει αλλού. Ειλικρινά νοιώθω πολύ τυχερός που παρακολούθησα το σεμινάριο στο power tax, πολύ σωστή γνώση, εξαιρετική αντιμετώπιση, επαγγελματική εξέλιξη.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το υλικό, τους εισηγητές, το προσωπικό του σπουδαστηρίου
Ήμουν πελαγωμένος με τις απαιτήσεις της δουλειάς, το συγκεκριμένο σεμινάριο μου έλυσε τα χέρια πραγματικά.
Συνεχίστε πάντα έτσι.
Πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει στην πρακτική εκπαίδευση στη λογιστική. Πολύ οργανωμένο το μάθημα και το υλικό.
Εξαιρετικοί επαγγελματίες, καταπληκτική οργάνωση, ουσιαστική γνώση. Το έχω προτείνει σε φίλους μου.
Σας ευχαριστω για την συνεργασία.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.