Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

E-Learning

E-Learning σεμινάρια λογιστικής, Power Tax Training

Βασικά Χαρακτηριστικά των σεμιναρίων λογιστικής e learning

Τα σεμινάρια λογιστικής E-Learning της Σχολής μας προσφέρονται εξ αποστάσεως, σε αίθουσα On Line, είτε μέσω live e-learning, είτε βιντεοσκοπημένα και απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους λυκείου αλλά και σε ήδη επαγγελματίες του χώρου. Η σχολή μας έχει καλύψει με απόλυτη επιτυχία πλήρως τις προσδοκίες του κάθε σπουδαστή μας για επαγγελματική Εκπαίδευση, όπως καταδεικνύουν οι αξιολογήσεις τους για τα E-Learning μαθήματα των σεμιναρίων λογιστικής του Κέντρου μας.
Είναι εξειδικευμένο Κέντρο μόνο για Επαγγελματικά Σεμινάρια λογιστικής και με την μέθοδο της εξ αποστάσεως – E-Learning Εκπαίδευσης με πολλαπλό τρόπο.

 • Διδάσκουν επαγγελματίες του χώρου των Σεμιναρίων Λογιστικής με πολυετή εμπειρία, κατά κύριο λόγο ιδιοκτήτες λογιστικών γραφείων με μεγάλη εμπειρία στην Εκπαίδευση των λογιστικών και σε E-Learning Εκπαίδευση ενηλίκων.
 • Χορηγείται πλήθος σημειώσεων σε όλα τα Εκπαιδευτικά αντικείμενα πλήρως επικαιροποιημένα.
 • Η παρακολούθηση των μαθημάτων λογιστικής εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει με συνδυαστικές μεθόδους ταυτόχρονα, τόσο με E-Learning, όσο και με βιντεοσκοπημένα μαθήματα και από κοντά χωρίς επιπλέον κόστος.
Πιστοποίηση QTL ΑCTA απο τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατά το πρότυπο QTL της ACTA Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Global Cert Φορέας Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Με πιστοποίηση γνώσεων GlobalCert Αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Power Tax Training E-Learning

Μάθετε τα πάντα για το Power Tax Training μέσα από τα βίντεο

YouTube video
YouTube video
YouTube video

Power Tax Training e-book Download List

Κατεβάστε παρακάτω εντελώς δωρεάν το e-book που σας ενδιαφέρει.

Α1 Μηχανογραφημένη Λογιστική Power Tax Training

A1 Σεμινάριο Μηχανογραφημένης Λογιστικής - Διπλογραφικά

Ένας οδηγός που θα σας δείξει στην πράξη τα πρώτα βήματα. Αποτελεί ιδανικό εγχειρίδιο για όσους θέλουν να μάθουν πως θα ξεκινήσουν και τι θα αντιμετωπίσουν στην πράξη.

Κατεβάστε το e-book
Α2 Σεμινάριο Εργατικών και μισθοδοσίας Power Tax Training

Α2 Σεμινάριο Εργατικών και μισθοδοσίας

Μάθε τα πρώτα Βήματα στα Εργατικά και απέκτησε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ένας οδηγός με όλες τις εργασίες για την Εργατική Νομοθεσία για την Μισθοδοσία προσωπικού

Κατεβάστε το e-book
Α3 Φ.Π.Α. Ενδοκοινοτικές Συναλλαγές Power Tax Training

Α4 Ίδρυση Λογιστικού Γραφείου - Απλογραφικά

Βήμα-Βήμα οι εργασίες λογιστή σε όλα τα στάδια Σύστασης/Ίδρυσης Εταιρείας. Εισαγωγικός οδηγός για την Ίδρυση Λογιστικού Γραφείου.

Κατεβάστε το e-book
Β2 Ναυτιλιακή Λογιστική Power Tax Training

B2 Ναυτιλιακή Λογιστική

Μηχανογράφηση με το πρόγραμμα Danaos Γνώρισε τον κόσμο της Ναυτιλιακής Λογιστικής και γίνε «κομμάτι» του.

Κατεβάστε το e-book

E-Learning Σεμινάρια Λογιστικής

Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα λογιστικής με εισηγητή τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το χώρο σας μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (E-Learning) Power Tax Training σε προκαθορισμένες ημερολογιακά συνεδρίες.

Σεμινάρια Λογιστικής Power Tax Training

 • Flexible: Μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος μάθησης E-Learning, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ηλεκτρονικής μάθησης κάθε μέρα της εβδομάδας, από την άνεση του σπιτιού σας.
 • Competitive: Τα περιεχόμενα της E-Learning εκπαίδευσης προετοιμάζονται από έμπειρους εκπαιδευτές, με βάση τις πιο σύγχρονες ανάγκες και πρακτικές, για την παροχή ανταγωνιστικής γνώσης και πλεονεκτήματος στην αγορά εργασίας.
 • Interactive: Έχουμε κάνει τα E-Learning μαθήματα διαδραστικά έτσι ώστε να εμπλέκουν το ενδιαφέρον σας σε όλη την εκπαίδευση.
 • Task Oriented: Τα E-Learning σεμινάρια μας παρέχουν πλήθος παραδειγμάτων, καθώς και μελέτες περιπτώσεων μέσα από τις οποίες θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας σε πραγματικές καταστάσεις.

Live E-Learning για σεμινάρια λογιστικής

 • Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα e learning σεμιναρίων με εισηγητή τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το χώρο σας μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (E-Learning) του Power Tax Training σε προκαθορισμένες ημερολογιακά συνεδρίες.
 • Κάθε εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα πολλαπλής παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχει επιλέξει μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας είτε live είτε βιντεοσκοπημένα , είτε και με τους δύο τρόπους. Έτσι μπορεί να ξαναδεί ένα μάθημα όσες φορές θέλει και να το εμπεδώσει με τον δικό του ρυθμό.
 • Η διανομή του εκπαιδευτικού και υποστηρικτικού υλικού γίνεται σταδιακά και σε εβδομαδιαία βάση. Το εκπαιδευτικό υλικό βρίσκεται on-line σε ψηφιακή μορφή.
 • Τα E-Learning σεμινάρια λογιστικής πραγματοποιούνται είτε σε απογευματινές ώρες 18:00-21:15 τις καθημερινές είτε πρωινές 10:00-14:15 το Σάββατο κατά κύριο λόγο.
 • Στα μαθήματα αυτά μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία, απευθύνοντας ερωτήματα στον εισηγητή σας, όπως και στη φυσική αίθουσα διδασκαλίας. Αυτό επιτυγχάνεται με την αποστολή e-mail.
 • Ανάλογα με το αντικείμενο διδασκαλίας, το εκπαιδευτικό υλικό μπορεί να περιλαμβάνει αρχεία .ppt, pdf, videos, quizzes, links, υποδειγματικές ασκήσεις, case studies, πρόσθετη βιβλιογραφία, μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις, ασκήσεις αυτοαξιολόγησης.
 • H συμμετοχής σας σε ένα σεμινάριο λογιστικής με Live E-Learning είναι εφικτή εφόσον διαθέτετε έναν Η/Υ συνδεδεμένο στο Internet (απλή σύνδεση ADSL), ακουστικά, μικρόφωνο και προαιρετικά web κάμερα συνδεδεμένη στον Η/Υ σας.

Power Tax Training Eξ' αποστάσεως βιντεοσκοπημένα σεμινάρια λογιστικής

Η Σχολή μας προσφέρει μέσω Βιντεοσκοπημένης λήψης σε ποιότητα High Definition, Εξ αποστάσεως βιντεοσκοπημένα σεμινάρια λογιστικής τα οποία περιλαμβάνουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο όπως βιντεοσκοπήθηκε κατά τη διενέργεια του προγράμματος, τις διαφάνειες και λοιπές σημειώσεις που προβλήθηκαν κατά τη διάρκειά του καθώς και το έντυπο υλικό που διανεμήθηκε στους διά ζώσης συμμετέχοντες. Πρόκειται για καινοτόμο τρόπο μελέτης -απόκτησης γνώσης όπου με την καθοδήγηση εισηγητών ο εκπαιδευόμενος ακολουθεί συγκεκριμένα εκπαιδευτικά μονοπάτια (learning paths) προκειμένου να καλύψει την προβλεπόμενη ύλη. Ο εκπαιδευόμενος μελετά μόνος του το ψηφιακό ή έντυπο εκπαιδευτικό υλικό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 7 ημέρες την εβδομάδα με το δικό του ρυθμό. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες να λάβει εκπαιδευτική στήριξη από τον εισηγητή του με τρεις τρόπους (εξαρτάται από το εκάστοτε εκπαιδευτικό αντικείμενο):

 1. Mε συναντήσεις – εκπαιδευτικές συνεδρίες στους χώρους μας
 2. Mε ζωντανές συνεδρίες τηλεκπαίδευσης από το χώρο σας (μέσα από την πλατφόρμα e-learning Power Tax Training)
 3. Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή/και τηλεφώνου.
  Απευθύνεται σε υποψηφίους σπουδαστές που λόγω πίεσης χρόνου δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα με εισηγητές (σε αίθουσες ή εξ’ αποστάσεως).

Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

Για όλους εσάς που δεν προλαβαίνετε ή που το πρόγραμμα σας διαφοροποιείτε αιφνιδίων καθημερινά έχουμε τον τρόπο να μπορείτε να παρακολουθήσετε με μικτό τρόπο το Εκπαιδευτικό Αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Ανά εκπαιδευτικό αντικείμενο υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων Open Learning, οπότε μπορείτε να ζητάτε διευκρινήσεις από τους ακαδημαϊκούς μας συμβούλους.

Β1 Ξενοδοχειακή Λογιστική

Το εξειδικευμένο Κέντρο επαγγελματικών Σεμιναρίων Λογιστικής Power Tax Training προσφέρει μαθήματα ηλεκτρονικής μάθησης – E-Learning προσαρμοσμένα στις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης.

4 Τρόποι Παρακολούθησης

Επιλέξτε έναν ή συνδυάστε τους

Live e-Learning

Σεμινάρια σχεδιασμένα εξαρχής για το elearning. Παρέχουμε απεριόριστη πρόσβαση για 1 έτος με απεριόριστες επαναλήψεις, ανανέωση της ύλης και υποστήριξη με την ολοκληρωμένη πλατφόρμα υποστήριξης (MELO)

Εξ'αποστάσεως

Βιντεοσκοπημένα – πρακτική γνώση βήμα βήμα με σεμινάρια σχεδιασμένα εξαρχής για το elearning. Έχουμε την καλύτερη, πιο πρακτική πλατφόρμα εκπαίδευσης στο elearning με διαφορά. Δείτε εδώ

Φυσική Παρουσία

Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια διεξάγονται στις Εγκαταστάσεις μας σε αίθουσες 8-15 ατόμων σε executive περιβάλλον. Διατηρούμε τα τμήματα μικρά για να μπορούμε να εστιάζουμε στην πρακτική εφαρμογή της ύλης μας σε κάθε συμμετέχοντα

Συνδυασμός

Μοναδική επιλογή που μόνο το Power Tax Training προσφέρει. Τα σεμινάρια χωρίζονται σε 3 φάσεις, εκπαίδευση στην αίθουσα, επανάληψη μέσω elearning και προσωποποιημένη εφαρμογή της γνώσης με Test & Κουίζ.

Είπαν για τα Σεμινάρια

Εκατοντάδες απόφοιτοι το χρόνο έχουν κάτι καλό να πουν!

Είμαι λογίστρια αρκετά χρόνια τώρα, και με τα ΕΛΠ άλλαξαν πολλά απ’ όσα γνώριζα. Επέλεξα το Γ2, που αναλύει όλες τις αλλαγές που επέφεραν τα ΕΛΠ. Ο καθηγητής πολύ καλός όπως και όλο το σεμινάριο.

Κρίνω πολύ θετικά την όλη προσπάθεια που κάνει η Power Tax Training στον χώρο της δια βίου μάθησης και επαγγελματικής κατάρτισης. Όποιος θέλει εξειδικευμένες γνώσεις και όχι μόνο στην λογιστική εδώ πρέπει να έρθει.

Εκπαιδευτικό κέντρο με αποτέλεσμα. Σαν απόφοιτη οικονομικής σχολής πανεπιστημίου ήθελα να μπω στην αγορά εργασίας. Ήθελε να μάθω μισθοδοσία, καταχωρήσεις, ΦΠΑ και ότι άλλο χρειαζόταν για να αποκτήσω όλες τις απαραίτητες γνώσεις. Επέλεξα το ολοκληρωμένο πακέτο σεμιναρίων του Power Tax Trianing και βρήκα δουλειά μέσα από την σχολή. Συνιστώ το Power-Tax-Training ανεπιφύλακτα.

Συνιστώ σε όλους το Power-Tax-Trainingνα έρθουν αν θέλουν πραγματικά να μάθουν. Έκανα το Platinum Packet. Όλα τα σεμινάρια που περιείχε το πακέτο ήταν ενημερωμένο με τους τελευταίους λογιστικούς-φορολογικούς νόμους. Παρείχε εξειδικευμένες γνώσεις. Οι σημειώσεις που δόθηκαν στους συμμετέχοντες ήταν επαρκείς όπως και ο εξοπλισμός του τμήματος. Κάθε ένας από εμάς είχε προσωπικό laptop. To πρόγραμμα με βοήθησε στην καριέρα μου και αυξήθηκε το γνωστικό μου υπόβαθρο. Οι διδάσκοντες έκαναν εποικοδομητικά σχόλια και ήταν πάντα διαθέσιμοι για να μου απαντήσουν απορίες και να με βοηθήσουν.

Μόλις ξεκίνησα δουλειά σε ένα λογιστικό γραφείο και εκτελώ και χρέη γραμματειακής υποστήριξης. Δεν είχα ξαναεργαστεί ποτέ σαν γραμματέας. Βρήκα το σεμινάριο στο Ίντερνετ και αποφάσισα να κάνω το πρώτο δωρεάν μάθημα για να δω πως είναι. Τελικά το παρακολούθησα. Η καθηγήτρια άψογη. Ολοκληρωμένη παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων του σεμιναρίου.

Εξαιρετικό κέντρο δια βίου μάθησης. Άριστο εκπαιδευτικό υλικό. Άρτια καταρτισμένοι καθηγητές. Οι καλύτεροι με διαφορά στον συγκεκριμένο κλάδο. Τα σεμινάρια που παρακολούθησα ήταν απλά τα καλύτερα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Power-Tax-Training σε όποιον θέλει να λάβει ουσιαστική εκπαίδευση και να αποκτήσει επαγγελματικά εφόδια.

Power Tax Training Σημαίνει

6 Λόγοι για να επιλέξετε τα σεμινάρια μας

Εξειδικευμένο Κέντρο μόνο για Λογιστικά με πάνω από 40 διαφορετικά προγράμματα Σπουδών που καλύπτουν όλο το φάσμα της λογιστικής Επιστήμης. Βραβευμένη πλατφόρμα εκαπίδευσης ” MELO” με 4 διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

Βεβαίωση σπουδών Στο τέλος του προγράμματος χορηγείται βεβαίωση σπουδών για το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σας

Πιστοποιημένα Προγράμματα σπουδών, με αντιστοίχιση σε διεθνή επαγγελματικά περιγράμματα κατά ISCO 88 και το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων.

Δωρεάν χορήγηση του “ERP” της Softone για ένα χρόνο σε όλους τους αποφοίτους μας μέσω της τεχνολογίας SAAS. Το πρόγραμμα πιστοποιείται από την Softone. Δωρεάν χορήγηση προγραμμάτων της Epsilon – net για ένα χρόνο σε όλους τους αποφοίτους μας.

Οι Έμπειροι καθηγητές μας έχουν πολυετή Εμπειρία στην Εκπαίδευση –είναι μάχιμοι αφού είτε είναι ιδιοκτήτες λογιστικών Γραφείων – είτε Επικεφαλής σε μεγάλες Εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα και είναι σίγουρο ότι θα μάθεις το επάγγελμα που έχεις επιλέξει.

Πλήρως επικαιροποιημένο με όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει έως και το νόμο 4172/2013 και θα συμπεριλάβει στην ύλη του και όλους τους λογιστικούς ή φορολογικούς νόμους που θα ψηφιστούν έως και τον Ιούνιο του 2024.

3 Απαραίτητες Προϋποθέσεις

για την παρακολούθηση των διαδικτυακών Σεμιναρίων

Hardware

Υπολογιστής
Tablet
Σύνδεση Internet DSL
Ηχεία
Μικρόφωνο
Κάμερα

Software

Windows
Mac OSX
Linux
Adobe Flash Player
e-mail

Internet Browser

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Opera
Chrome
Safari

Τα πρώτα σας μαθήματα δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση

Συμπληρώστε τη φόρμα για να δηλώσετε ενδιαφέρον για το σεμινάριο.

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσής σας (email) και άλλα προσωπικά στοιχεία, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει τη δήλωση απορρήτου (privacy) για αυτό τον ιστότοπο και δίνετε τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, σύμφωνα με την εν λόγω δήλωση απορρήτου.
Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

Σεμινάρια Λογιστικής απο την Power Tax Training

Δείτε όλα τα σεμινάρια