Δηλώσεις Φυσικών Προσώπων

ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA

Κωδ: E1

Ελληνικά

Έναρξη 12 Ιουνίου 2024

100% Elearning

Πιστοποίηση

Αναλυτική παρουσίαση των αλλαγών στην Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το έτος 2023

Ελάχιστο Εισόδημα από άσκηση Επιχειρηματικής Δραστηριότητας, Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων έτους 2023

YouTube video

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τις αλλαγές στις διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Ν. 4172/2013), τον προσδιορισμό του εισοδήματος από άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας φυσικών προσώπων καθώς και τα νέα έντυπα των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Ε1, Ε2 και Ε3

Οφέλη

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα για τις σημαντικές αλλαγές στη φορολογία Εισοδήματος φυσικών προσώπων και τα νέα έντυπα δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2023

Ολοκληρωμένο φορολογικό σεμινάριο για τις φετινές αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος, όπου με την χρήση απόλυτα κατανοητών και αντιληπτών μεθόδων θα αναλυθούν σε βάθος πρακτικά-πραγματικά παραδείγματα με διεξοδική ανάλυση των αλλαγών των νέων Εντύπων Ε1,Ε2,Ε3.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

3 Ενότητες

200 Σελίδες Ύλης

12 Ώρες

3 Μαθήματα

Προπληρωμή

ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο καλέστε μας στο

210-6231894

Γιατί Εμάς

6 Λόγοι για να μας επιλέξετε

Πιστοποιημένα Σεμινάρια κατά το πρότυπο QTL της ACTA Τεχνοβλαστός-ΑΠΘ

Πιστοποιημένα Σεμινάρια από την GlobalCert, κορυφαίο φορέα πιστοποίησης σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Πιστοποιημένα Σεμινάρια  από τον Βρετανική NOCN, το αναγνωρίζουν και το εμπιστεύονται εκπαιδευτικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής To Power-Tax Training εγγυάται τόσο την ποιότητα, όσο και την τιμή. Εάν βρείτε χαμηλότερη τιμή με τις ίδιες ώρες και την ίδια ύλη, σας πληρώνουμε τη διαφορά.

Οι Έμπειροι καθηγητές μας έχουν πολυετή Εμπειρία στην Εκπαίδευση –είναι μάχιμοι αφού είτε είναι ιδιοκτήτες λογιστικών Γραφείων – είτε Επικεφαλής σε μεγάλες Εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα και είναι σίγουρο ότι θα μάθεις το επάγγελμα που έχεις επιλέξει.

Πλούσιο Εκπαιδευτικό Υλικό Το εκπαιδευτικό μας υλικό αποτελείται από 12 φυλλάδια, 1260 σελίδων συνολικά, πλήρως ενημερωμένο με όλες τις τελευταίες αλλαγές, από το οποίο το 70% αποτελεί εργαστηριακή-πρακτική εκπαίδευση και το 30% θεωρία.

Δωρεάν χορήγηση του “ERP” της Softone για ένα χρόνο σε όλους τους αποφοίτους μας μέσω της τεχνολογίας SAAS. Το πρόγραμμα πιστοποιείται από την Softone.

Πλήρως επικαιροποιημένο με όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει έως και το νόμο 4172/2013 και θα συμπεριλάβει στην ύλη του και όλους τους λογιστικούς ή φορολογικούς νόμους που θα ψηφιστούν έως και τον Ιούνιο του 2024.

Ανάλυσή βήμα -βήμα του υπολογισμού των εισοδημάτων και άλλες μεταβολές στο φετινό τρόπο υπολογισμού Φορολογία Εισοδήματος  των Φυσικών προσώπων από Επιχειρηματική Δραστηριότητα με βάση την σχετική σε ισχύ νομοθεσία(Νόμος 5073/2023)

1.
Ανάλυση Διδακτικής Ύλης

Ενότητες 16

1.1

Υπολογισμός του Ετήσιου ποσό του μικτού κατώτατου μισθού

1.2

Μικτές Αποδοχές του υψηλότερα αμειβόμενου υπαλλήλου

1.3

Κύκλος εργασιών του υπόχρεου υπερβαίνει τον μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών του Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (Κ.Α.Δ.)

1.4

Λόγοι αμφισβήτησης του Τεκμαρτού Προσδιορισμού

1.5

Φορολογικός Έλεγχος

1.6

Χρήση έμμεσων τεχνικών για τον προσδιορισμό εισοδήματος

1.7

Ποια εισοδήματα που μειώνουν το ελάχιστο ποσό καθαρού εισοδήματος

1.8

Μεταφορά ζημιών από την επιχειρηματική δραστηριότητα

1.9

Πρακτικά παραδείγματα υπολογισμού

1.10

Μεταβατική διάταξη για προκαταβολή φόρου σε περίπτωση τεκμαρτού προσδιορισμού εισοδήματος

1.11

Διακοπή της επαγγελματικής δραστηριότητας

1.12

Φορολόγηση επί του ελάχιστου ποσού καθαρού εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα που έπαυσαν την ατομική επιχειρηματική δραστηριότητά τους και έχουν συστήσει μονοπρόσωπη εταιρεία

1.13

Μείωση του τέλους επιτηδεύματος, πότε ισχύει και με ποιους όρους

1.14

Κυρώσεις για χρήση μετρητών άνω του προβλεπόμενου όριο

1.15

Έντυπα Ε3 ,Κ.Φ.Α.,Ν

1.16

Επίλυση Ζητημάτων-Πρακτικά Παραδείγματα

Χρηματοδότηση

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
2. Με δόσεις στο κέντρο μας

Όλα τα σεμινάρια λογιστικής μας είναι επιδοτούμενα μέσω του ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0,06%, έως και 100%. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε στη σελίδα «Ενάρξεις & Τιμές» στο πάνω μέρος του site μας. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε και τις προσφορές που έχουμε στη σελίδα «Προσφορές»

Διάρκεια

Κωδικός Τίτλος Σεμιναρίου Διάρκεια Ημερομηνία Έναρξης Μέρες Διεξαγωγής Ώρες Διεξαγωγής Συνολικές Ώρες Εργαζόμενοι & Εταιρείες Φοιτητές & Άνεργοι
Ε1 Δηλώσεις Φυσικών Προσώπων 3 Μαθήματα 12/06/2024 Αίθουσα ή Live Webinar ή Άμεσα μέσω Elearning Δευτέρα & Τετάρτη 18:00-21:15 12 Ώρες 180€ 130€

Κόστος

Εργαζόμενοι & Εταιρείες

12 ώρες 180€

Ενημερωθείτε για τις Ενάρξεις αναλυτικά

3 Μαθήματα

Φοιτητές & Άνεργοι

12 ώρες 180€

Ενημερωθείτε για τις Ενάρξεις αναλυτικά

3 Μαθήματα

Συμπληρώστε την αίτηση σας, χωρίς καμία υποχρέωση!

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσής σας (email) και άλλα προσωπικά στοιχεία, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει τη δήλωση απορρήτου (privacy) για αυτό τον ιστότοπο και δίνετε τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, σύμφωνα με την εν λόγω δήλωση απορρήτου.
Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

Σεμινάρια Λογιστικής απο την Power Tax Training

Δείτε όλα τα σεμινάρια