Power Tax Training Main Image Banner

Πως τα σεμινάρια Λογιστικής του Power Tax Training μπορούν να σας βοηθήσουν

Πως τα σεμινάρια Λογιστικής του Power Tax Training μπορούν να σας βοηθήσουν

 

Διαβάστε πως τα Σεμινάρια Λογιστικής του Εξειδικευμένου Κέντρου μόνο για λογιστικά Power Tax Training μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας Επαγγελματική Αποκατάσταση.

Έχετε τελειώσει κάποια Οικονομική Σχολή και είστε σε ανεύρεση εργασίας ή εργάζεστε ήδη αλλά θέλετε να αναβαθμίσετε τα επαγγελματικά σας προσόντα για να κατοχυρώσετε την θέση σας ή να διεκδικήσετε υψηλότερη θέση και μισθό, δείτε παρακάτω τους πέντε λόγους που το Power Tax Training μπορεί να σας βοηθήσει να το επιτύχετε αυτό.

 

Αναλυτικά οι 5 λόγοι που θα σας βοηθήσουν στην Επαγγελματική σας Αποκατάσταση:

1ος Λόγος Επιλογής των σεμιναρίων λογιστικής του POWER TAX TRAINING

1.Όλες οι εταιρείες και τα λογιστικά γραφεία όταν δημοσιεύουν μια αγγελία εκείνο που αναζητούν είναι να καλύψουν την θέση που προσφέρουν με τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο με βάση  τα προσόντα και δεξιότητες που αναζητούν. H κάλυψη της ανάγκης τους γίνεται με την δημοσίευση κάποιας αγγελίας στο Internet συνήθως στο Kariera.gr, xe.gr, gobsfind.gr, skywalker.gr κλπ. ή και σε κάποια εφημερίδα.

Από την αγγελία αυτή στις ημέρες μας, οι εταιρείες θα δεχτούν κατά μέσο όρο από 500 έως 2.000 βιογραφικά για την κάλυψη της θέσης που προσφέρουν. Είναι λοιπόν πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο για αυτούς να κάνουν την διαλογή και την τελική επιλογή τους. Ακόμα και εάν πάλι καταλήξουν σε κάποιον ή κάποιους μετά από λίγο διάστημα ανακαλύπτουν ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που έψαχναν ή για την θέση αυτή, το άτομο που έχει επιλεγεί χρειάζεται παρά πολλές εργατοημέρες ή και μήνες για την αφομοίωση της συγκεκριμένης θέσης που δίνει η Εταιρεία.

Εδώ είναι που παρεμβαίνουμε εμείς με τρείς τρόπους:

  1. Στέλνουμε στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ short list με 3 έως 10 υποψηφίους που ταιριάζουν με το προφίλ της αγγελίας, απαλλάσσοντας την έτσι από τη χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία.
  2. Επανεκπαιδεύουμε τον απόφοιτο μας εντελώς δωρεάν κάνοντας τον έτσι να μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα και αποτελεσματικά στην Εταιρεία.
  3. Εάν πάλι κάποιος από τους ενδιαφερόμενους, εργαζόμενος ή Εταιρεία δεν είναι ευχαριστημένος επαναλαμβάνεται η διαδικασία εντελώς δωρεάν και για τα δύο μέρη.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεκάδες Εταιρείες απευθύνονται στο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ και επικοινωνούν μαζί μας και δεν δημοσιεύουν τις Αγγελίες τους.

 

Απέκτησε συγκριτικό πλεονέκτημα στην ανεύρεση Εργασίας

Σεμινάρια Λογιστικής Δια Ζώσης και με E-learning σε όλη την Ελλάδα

Πως τα σεμινάρια Λογιστικής του Power Tax Training μπορούν να σας βοηθήσουν

 2ος Λόγος Επιλογής των σεμιναρίων λογιστικής του POWER TAX TRAINING

Υπεροχή των σεμιναρίων μας και του τρόπου Εκπαίδευσης.

  1. Στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο μπορούμε να προσομοιώσουμε τις συνθήκες εργασίας, όπως ακριβώς θα ήταν εάν ήσασταν στην εργασία σας και εργαζόσασταν, με την διαφορά, ότι εμείς απαντάμε στις απορίες.
  2. Χρησιμοποιούμε όλα τα λογιστικά προγράμματα της αγοράς, ενώ ο κάθε μαθητής μας μπορεί να εκπαιδευτεί με έναν από τους 50 σύγχρονους καινούργιους υπολογιστές DELL του Εξειδικευμένου Κέντρου μόνο για λογιστικά  Power Tax Training.
  3. Εκπαιδευτικό Υλικό που θα καλύψει και τις πιο απαιτητικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, με πραγματικά παραστατικά και Φορολογικά Έντυπα Δηλώσεων.
  4. 40 διαφορετικά προγράμματα σεμιναρίων λογιστικής.

 

3ος Λόγος Επιλογής των σεμιναρίων λογιστικής του POWER TAX TRAINING

Αποκλειστικό Εκπαιδευτικό κέντρο του ναυτιλιακού προγράμματος DANAOS της εταιρείας Danaos MARITIME S.A..

Το εν λόγω πρόγραμμα το χρησιμοποιούν πλήθος Ναυτιλιακές Εταιρείες για την Οργάνωση των λογιστηρίων τους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο τον κόσμο.

Η Σχολή μας επιλέχτηκε με αυστηρά κριτήρια για την Εκπαίδευση του προγράμματος DANΑOS.

Εκπαίδευση που παρέχεται τόσο στις Εγκαταστάσεις της όσο και με E-learning σε όλο τον κόσμο.

Η εκπαίδευση καλύπτει όλες τις ειδικές ορολογίες και απαιτήσεις που χρειάζεται ο κόσμος της ναυτιλιακής λογιστικής, με πραγματικά παραστατικά Βήμα- Βήμα.

 

4ος Λόγος Επιλογής των σεμιναρίων λογιστικής του POWER TAX TRAINING

Οι εκπαιδευτές μας είναι όλοι μάχιμοι λογιστές ιδιοκτήτες λογιστικών Γραφείων ή σε μεγάλες θέσεις του Ιδιωτικού Τομέα, διαθέτουν μεγάλη διδακτική εμπειρία που τους επιτρέπει την εύκολη μετάδοση γνώσης. Θα σας μάθουν το τι ισχύει σήμερα και όλα τα μικρά ή μεγάλα μυστικά της δουλειάς, που σε καμία περίπτωση αυτό δεν θα ήταν δυνατό σε ένα οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον.

Πόσες φορές σας έχουν κρύψει μέρος ή όλη την εργασία και εσείς δεν συμμετείχατε καθόλου ή ελάχιστα. Αλλάξτε το λοιπόν αυτό, συμμετέχοντας στα Εκπαιδευτικά λογιστικά Προγράμματα μας.

 

5ος Λόγος Επιλογής των σεμιναρίων λογιστικής του POWER TAX TRAINING

 Εγγύηση Καλύτερης Τιμής

To Power-Tax Training εγγυάται τόσο την ποιότητα, όσο και την τιμή. Εάν βρείτε χαμηλότερη τιμή με τις ίδιες ώρες και την ίδια ύλη, σας πληρώνουμε τη διαφορά.

 

Απέκτησε εμπειρία και βρες δουλειά – Power Tax Training: Επαγγελματικά Σεμινάρια Λογιστικής

Τι είπαν για εμάς οι μαθητές μας – Καλύβα Στυλιανή

Πως τα σεμινάρια Λογιστικής του Power Tax Training μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι Σπουδαστές του σήμερα … Οι Επαγγελματίες του αύριο.

 

Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

Σεμινάρια Λογιστικής απο την Power Tax Training

Δείτε όλα τα σεμινάρια