Power Tax Training Main Image Banner

Σεμινάρια Λογιστικής: Ποια είναι τα καλύτερα, πόσο κοστίζουν, τι πρέπει να προσέξεις

Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής E-learning

Τι είναι τα σεμινάρια λογιστικής

Τα σεμινάρια λογιστικής είναι εκπαίδευση με πρακτικό τρόπο σε διάφορες αρχές και τομείς της λογιστικής όπως μηχανογραφημένη λογιστική, εργατικά, ΦΠΑ, αναλυτική λογιστική, φοροτεχνικά κλπ.

Τα σεμινάρια λογιστικής μπορεί να περιλαμβάνουν και πρακτική εξάσκηση με τη χρήση ενός λογιστικού προγράμματος , όπως το ERP της Softone.

Τα σεμινάρια διαρκούν από 1 μέχρι 4 μήνες. Μπορεί να γίνουν με φυσική παρουσία, elearning, υβριδικά ή και μαγνητοσκοπημένα.

Στο τέλος των σεμιναρίων πολλές φορές παίρνεις και μια πιστοποίησή που είναι εγκεκριμένη από το κράτος.

Τι κερδίζει κάποιος που θα παρακολουθήσει σεμινάρια λογιστικής

Ανάλογα με την αξιοπιστία του σεμιναρίου, παίρνεις γνώσεις και εμπειρία σε ένα τομέα όπως τη λογιστική που αλλάζει πολλές φορές από τη στιγμή που πήρες το πτυχίο σου.

Σου δίνουν προσόντα και γνώσεις που σε διαφοροποιούν από τους συναδέλφους σου.

Για τους νέους λογιστές είναι ένας μοναδικός τρόπος να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μια που δουλεύουν με πραγματικές υποθέσεις και πάνω σε λογιστικά προγράμματα, κάνοντας λογιστικές εγγραφές όπως σε ένα πραγματικό λογιστικό γραφείο.

Τα σεμινάρια λογιστικής επίσης σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις επαγγελματικές γνωριμίες και δικτύωση και να μάθεις για νέες εταιρείες που μπορεί στο μέλλον να σου φανούν εργασιακά χρήσιμες.

Πολλές φορές, εταιρείες που ψάχνουν λογιστές απευθύνονται σε εταιρίες εκπαίδευσης λογιστών για να βρουν ικανούς και αξιολογημένους λογιστές.

Στην Power Tax traigning από τα στοιχεία που κρατάμε τα τελευταία 30 χρόνια, το 82.5 % των αποφοίτων μας έχει αποκατασταθεί επαγγελματικά είτε σε νέα θέση εργασίας, είτε με καλύτερη θέση στην εταιρεία που είναι.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια λογιστικής

Πολύς κόσμος πιστεύει ότι τα σεμινάρια λογιστικής είναι μόνο για λογιστές, κάτι που δεν είναι ακριβές.

Εκτός των λογιστών, ένα μεγάλο μέρος των φοιτητών σε μια σχολή σαν τη δική μας, που έχει σεμινάρια σε πολλούς τομείς, είναι φοιτητές, πτυχιούχοι οικονομικής κατεύθυνσης, απόφοιτοι Λυκείου, Τ.Ε.Ε. αλλά και ιδιοκτήτες εταιρειών

Λόγω της ύλης των σεμιναρίων μας, η οποία καλύπτει όχι μόνο τις λογιστικές απαιτήσεις, αλλά δίνει και τη μεγάλη εικόνα που απαιτούν οι λογιστικές υποχρεώσεις μιας εταιρείας, τα σεμινάρια μας δίνουν τη δυνατότητα να εκτελέσεις λογιστικές ανάγκες ακόμα και χωρίς πτυχίο λογιστή.

Πόσο κοστίζουν τα σεμινάρια λογιστικής;

Οι τιμές στα σεμινάρια λογιστικής ποικίλουν.
Το κόστος εξαρτάται από την ύλη, τις μορφές που έχουν τα μαθήματα, το υλικό που προσφέρεται και τη διάρκεια των μαθημάτων.
Στο power-tax training έχουμε κατορθώσει να έχουμε τα φθηνότερα σεμινάρια λογιστικής στην Ελλάδα σε σχέση με τις ώρες και την ποιότητα.

Τα σεμινάρια αρχίζουν από 350€ . Έχουμε ειδικές τιμές για ανέργους και φοιτητές και ευκολίες πληρωμής

Με ποια κριτήρια να διαλέξω σεμινάρια λογιστικής;

Μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο θα φέρει σαν αποτελέσματα δεκάδες αποτελέσματα.

Με βάση τη 30χρονη εμπειρία μας στα σεμινάρια λογιστικής παραθέτουμε πιο κάτω τα πιο σημαντικά κριτήριά επιλογής:

Εμπειρία στα σεμινάρια λογιστικής

Μια σχολή με μεγάλη εμπειρία σημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί στο χρόνο, αλλά κυρίως έχει και την εμπιστοσύνη των μαθητών που έχουν περάσει από αυτή.

Η Power Tax training, έχει εμπειρία 30 χρόνων στα σεμινάρια λογιστικής.

Η εμπειρία των καθηγητών

Η λογιστική είναι ένα μάχιμο επάγγελμά. Εξελίσσεται συνεχώς.

Οι καθηγητές μας είναι ιδιοκτήτες λογιστικών γραφείων, μάχιμοι λογιστές και επικεφαλής σε μεγάλες εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα.

Σου μαθαίνουν όχι μόνο τι πρέπει να ξέρει ένας λογιστής, αλλά και τι πρέπει να κάνει για να σταθεί με επιτυχία στην αγορά εργασίας

Η εκπαιδευτική ύλη

Η λογιστική ύλη, οι νόμοι και οι απαιτήσεις αλλάζουν συνεχώς.
Τα μαθήματα της power tax traigning ενημερώνονται συνεχώς και περιέχουν όλους τους λογιστικούς νόμους, ακόμα και αυτούς που πρόκειται να ψηφιστούν.

Η ειδίκευση

Τα εκπαιδευτικά κέντρα είναι στη μόδα και εκμεταλλεύονται τις ανάγκες του εργασιακού δυναμικού για συνεχή επιμόρφωση.

Αυτή η μαζικότητα όμως ρίχνει πολλές φορές την ποιότητα.

Η σχολή σεμιναρίων λογιστικής Power Tax training είναι το μόνο εξειδικευμένο κέντρο στην Ελλάδα με πάνω από 40 διαφορετικά προγράμματα Σπουδών που καλύπτουν όλο το φάσμα της λογιστικής επιστήμης.

Η τρόπος της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Η διαδικασία της εκπαίδευσής και της επιμόρφωσης δεν είναι απλά ένας καθηγητής που λέει κάποια πράγματά, οι άλλοι ακούν και μετά παίρνουν μια βεβαίωση.

Τα λογιστικά σεμινάρια μας, διδάσκονται όχι μόνο δια ζώσης, αλλά και με live elearning , και πάντα υπάρχουν και σε video.
Συνοδεύονται επίσης από σημειώσεις χιλιάδων σελίδων.

Κάθε φοιτητής μαθαίνει με τον δικό του βηματισμό, και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μελετήσει ξανά την ύλη για καλύτερη κατανόηση.

Η ύλη στα σεμινάρια λογιστικής μας δεν είναι μόνο θεωρία. Η θεωρία αποτελεί το 30 % μόνο της ύλης. Το 70 % είναι εργαστηριακή εκπαίδευσή και πρακτική εμπειρία με λογιστικά προγράμματα.

Ένας απόφοιτος μας με το που τελειώνει, έχει τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση να σταθεί σαν λογιστής.

Η εργασιακή αποκατάστασή

Τα σεμινάρια λογιστικής δεν πρέπει να είναι ένα έξοδο, αλλά επένδυση.

Έτσι το βλέπουμε εμείς.

Για αυτό και υπάρχει σε κάθε φοιτητή ένας Ακαδημαϊκός Σύμβουλος.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το 82,5% των αποφοίτων μας εργάζεται ήδη σε θέσεις βοηθών λογιστών και λογιστών και μισθολογικά είναι καλύτερα από τότε που άρχισε τα σεμινάριά λογιστικής.

Τα σεμινάρια λογιστικής της σχολής μας είναι μια επένδυση που έχει απόσβεσή αλλά και κέρδος.

Η τιμή των σεμιναρίων λογιστικής

Την εποχή του Internet, είναι πολύ εύκολο να παραπληροφορήσεις με τις τιμές ενός σεμιναρίου και να έχεις μια πολύ χαμηλή τιμή, για να πείσεις τον άλλον να κάνει εγγραφή.

Αυτή η τιμή όμως, αν συγκριθεί με της ώρες και την ύλη του μαθήματος , είναι τελικά πολύ ακριβή.

Αυτός είναι ο λόγος που τα σεμινάρια λογιστικής Power-Tax Training, δίνουν εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Παίρνουμε τον χρόνο να εξηγούμε σε κάθε ενδιαφερόμενο γιατί η τιμή μας, αν την εξετάσεις σε σχέση με τις ώρες των σεμιναρίων μας και με την ποιότητα, είναι η καλύτερη τιμή στην Ελλάδα, εδώ και χρόνια.

Η πιστοποίησή των σεμιναρίων

Τα πιστοποιητικά και οι βεβαιώσεις, στη σημερινή αγορά εργασίας δεν έχουν την ίδια σπουδαιότητα που είχαν πριν λίγα χρόνια.

Οι περισσότερες σχολές σεμιναρίων λογιστικής δίνουν και βεβαίωσή παρακολούθησης και όλες είναι ή πρέπει να είναι πιστοποιημένες από το Υπουργείο Παιδείας.
Αυτός είναι και ο λόγος που το αφήσαμε τελευταίο ως κριτήριο.

Είναι κάτι δηλαδή που αν δεν το δείτε σε μια σχολή που κάνει σεμινάρια λογιστικής είναι λόγος απόρριψης και αν υπάρχει, το εξετάζετε αφού έχετε εξετάσει τα άλλα κριτήρια που αναφέραμε.

 

Θέλω να κάνω σεμινάρια λογιστικής αλλά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να διαλέξω

Θεωρούμε την εκπαίδευση λειτούργημα. Αν έχετε καταλάβει πόσο σημαντικό θα είναι για την καριέρα σας να κάνετε σεμινάρια λογιστικής, αλλά έχετε μπερδευτεί, θα σας βοηθήσουμε χωρίς καμία υποχρέωση.

Ο σωστός λογιστής είναι ο συνέχεια εκπαιδευόμενος λογιστής.

Με ένα τηλεφώνημα στο 210-6231894 θα σας βοηθήσουμε αν διαλέξετε σεμινάρια λογιστικής, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεστε άμεσα να γίνετε μαθητές του Power-Tax Training

Power Tax Training Σεμινάρια Λογιστικής

Σεμινάρια Λογιστικής απο την Power Tax Training

Δείτε όλα τα σεμινάρια